G4Media.ro

Privat de telefon, un adolescent din Brazilia și-a ucis părinții și sora

sursa foto: Unsplash/ Maxim Hopman

Privat de telefon, un adolescent din Brazilia și-a ucis părinții și sora

Un adolescent brazilian și-a ucis părinții și sora în casa familiei, folosind arma de serviciu a tatălui său, pentru că fusese privat de telefon, potrivit detaliilor anchetei publicate miercuri, 22 mai. Tripla crimă care a șocat Brazilia a avut loc vineri în capitala economică São Paulo (sud-est), dar nu a fost dezvăluită decât luni, când adolescentul de 16 ani a contactat poliția pentru a spune că a împușcat mortal trei membri ai familiei sale, transmite Le Figaro.

„Poliția a fost chemată chiar de adolescent, care a mărturisit crima”, a explicat într-un comunicat Secretariatul de Securitate din Sao Paulo. „El a dezvăluit că vineri a folosit arma de serviciu a tatălui său, un polițist municipal în vârstă de 57 de ani, pentru a-l ucide pe el, pe sora sa în vârstă de 16 ani și pe mama sa în vârstă de 50 de ani”, a adăugat comunicatul.

Comisarul însărcinat cu ancheta, Roberto Afonso, a explicat miercuri, într-un interviu acordat postului local de televiziune TV Record, că adolescentul s-a simțit „foarte frustrat” după ce a fost privat de telefonul său mobil de către părinții săi în urma unei certuri. Povestea este deosebit de înfiorătoare: minorul, care a fost adoptat, a decis apoi să ia arma de serviciu a tatălui său, un polițist municipal, și să-l împuște în spate, omorându-l pe loc. Apoi a urcat la etaj și și-a împușcat sora în față. Adolescentul a așteptat apoi câteva ore până când mama sa s-a întors, omorând-o cu aceeași armă. „Trebuie să înțelegem dacă a fost vorba de un caz de frustrare legat de un fel de tulburare”, a declarat comisarul, care a sugerat, de asemenea, că o „terță parte” ar fi putut fi implicată în vreun fel.

Potrivit anchetatorilor, adolescentul a stat în casa familiei cu cele trei cadavre timp de trei zile, până când a fost reținut luni, după ce a contactat autoritățile. În acest timp, el a mers la o sală de sport și a făcut cumpărături la o brutărie. El le-a spus polițiștilor că a înjunghiat corpul mamei sale „într-un acces de furie” sâmbătă, a doua zi după tripla crimă. Potrivit comisarului, adolescentul avea un „comportament rece” atunci când a raportat evenimentele. El a fost plasat într-o instituție pentru minori, întrucât vârsta răspunderii penale în Brazilia este de 18 ani.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează