G4Media.ro

Prinţul Harry vorbeşte despre moartea mamei sale, prințesa Diana, în prefaţa unei…

sursa foto: world.smiilee.com

Prinţul Harry vorbeşte despre moartea mamei sale, prințesa Diana, în prefaţa unei cărţi pentru copii

Prinţul Harry vorbeşte despre „golul interior uriaş” lăsat de pierderea mamei sale, prințesa Diana, în 1997, în prefaţa unei cărţi adresată copiilor lucrătorilor sanitari care şi-au pierdut părintele sau o fiinţă dragă în timpul pandemiei de COVID-19, informează sâmbătă ziarul The Times, citat de EFE.

Ducele de Sussex, în vârstă de 36 de ani şi care în prezent trăieşte în SUA alături de soţia sa, Meghan, şi de fiul lor, Archie, a mărturisit că pe măsură ce a trecut timpul acest gol s-a umplut cu „iubire şi sprijin” şi le-a transmis copiilor că se „vor simţi mai bine şi mai puternici”, când vor fi pregătiţi să vorbească despre acest lucru.

Harry, care aşteaptă să devină tată pentru a doua oară, a explicat că la început nu a vrut să creadă sau să accepte moartea mamei sale, care a decedat un tragic accident de maşină la Paris, dar l-a ajutat să ştie că „spiritul, dragostea şi amintirile ei” vor dura de-a lungul timpului.

„Poţi să te simţi singur, poţi să fii trist, supărat sau să te simţi rău. Aceste sentimente vor dispărea”, scrie fiul cel mic al prinţului Charles şi Diana de Wales, care a elogiat munca depusă de cei care şi-au dedicat viaţa „ajutorării celorlalţi”.

Cartea intitulată „Hospital by the Hill”, scrisă de Chris Connaughton şi cu ilustraţii realizate de Fay Troote, spune povestea unui copil a cărui mamă moare în timp ce lucra în prima linie la un spital în timpul crizei de COVID-19.

Promovată de organizaţia de ajutorare a copiilor „Simon says”, cartea va fi dăruită tuturor celor care şi-au pierdut o fiinţă dragă în sectorul medical, ca parte a evenimentelor prilejuite de Ziua Naţională a Reflecţiei, marcată pe 23 martie în Marea Britanie pentru a comemora un an de la primul lockdown naţional impus de pandemia de coronavirus.

Sursa: Agerpres

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

 1. Va dați seama ce flamand a ajuns asta după bani? Maicasa e ultimul bastion de marketing… Poate poate mai vinde vreo ceva… Altfel BLM ii mănâncă și pe el și pe nevastă, cu tot cu gradientu de la paletarul de culori

 2. Copiii care s-au pierdut un parinte/cadrul medical in perioada pandemiei, vor fi foarte fericiti ca vor primi o carte. Ipocrizie la maxim.

 3. Hoașca bătrână știe mai bine ce s ar fi ales de familia regală cu un frățior metiș la buckingham

 4. De ce nu incearca sa-si consemneze memoriile, precum povestea Cenusaresei…scrisa invers!
  Metamorfoza unui fost duce.
  Ducele de Sussex, Prințul Harry ajuns la mana coloratei .

 5. Maine nu ploua in Laos.
  Cam asta e relevanta asa-zisei stiri despre ce a mai scris printul Harry.
  Se plange la tv ca l-a taiat regina de la portie dar el tocmai ce a semnat un contract de 100 de milioane cu Netflix. Exact la 10 metri in fata ma doare de ‘dramele’ astora.