G4Media.ro

Prințul Harry susține că l-a avertizat pe șeful Twitter înainte de atacul…

sursa foto: Twitter/ Frank Wallace – @GetRealEcoGreen

Prințul Harry susține că l-a avertizat pe șeful Twitter înainte de atacul de la Capitoliu din 6 ianuarie că platforma sa permite organizarea unei lovituri de stat în SUA

Prinţul Harry al Marii Britanii a declarat miercuri că l-a avertizat pe directorul general al Twitter, Jack Dorsey, că platforma lui permite organizarea unei lovituri de stat în SUA, cu o zi înainte de atacul din 6 ianuarie de la Capitoliul din Washington, relatează dpa, citată de Agerpres.

Prinţul Harry şi-a continuat disputa cu mass-media cu ocazia participării, în calitate de cofondator al organizaţiei nonprofit Archewell, la o masă rotundă cu privire la dezinformarea din presă şi a afirmat că această problemă există dinainte de apariţia social media.

„Am învăţat de la o vârstă fragedă că stimulentele publicării nu sunt neapărat în acord cu stimulentele adevărului”, a declarat ducele de Sussex.

Întrebat dacă a discutat cu fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, sau cu şeful Twitter, Jack Dorsey, Harry a afirmat că l-a avertizat pe acesta din urmă că platforma sa facilitează o lovitură de stat, în ajunul revoltelor din 6 ianuarie de la Capitoliul SUA.

„Jack şi cu mine ne-am trimis e-mail-uri înainte de 6 ianuarie, când l-am avertizat că platforma lui permite organizarea unei lovituri de stat. Acel e-mail a fost trimis cu o zi înainte” de incidente, a apus Harry.

„Şi apoi s-a întâmplat, şi de atunci nu am mai auzit de el”, a adăugat el.

Prinţul Harry, în vârstă de 37 de ani, a afirmat totodată că internetul este „definit de ură, diviziune şi minciuni”.

Un grup de susţinători ai fostului preşedinte Donald Trump a luat cu asalt în ianuarie clădirea Capitoliului de la Washington, susţinând că alegerile prezidenţiale au fost fraudate. Rolul pe care l-au jucat reţelele sociale în organizarea atacului este în curs de investigare.

Sursa foto: Twitter/ Frank Wallace – @GetRealEcoGreen

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. p-asta mic il mananca in continuu, dupa ce a zis ca se retrage ca nu mai vrea sa fie in centrul atentiei si al presei, mai rau face si mai mult se screme sa fie bagat in seama.

  2. Cum mai arestează câte o lătură dovedită că a mințit că Rusia l-a ajutat pe Donnie-boy să câștige, cum mai bat și ei caii morți cu plimbarea organizată de poliție și FBI pe 6 ianuarie. Apropo, cum merge procesul lui Rittenhouse? Sunteți buni de plată, lături globaliste.