G4Media.ro

Prinţul Harry şi Meghan Markle, invitaţi să asiste la încoronarea regelui Charles…

Sursa: Captura /www.eonline.com

Prinţul Harry şi Meghan Markle, invitaţi să asiste la încoronarea regelui Charles III

Prinţul Harry şi Meghan Markle au fost invitaţi să participe la încoronarea regelui Charles III, a informat duminică The Sunday Times, dar cuplul, care a plecat în Statele Unite în 2020, nu a anunţat încă dacă va face deplasarea în Marea Britanie, scrie AFP, preluată de News.ro.

Potrivit unui purtător de cuvânt al celor doi citat de cotidianul britanic, Prinţul Harry „a primit recent un e-mail de la biroul Majestăţii Sale în legătură cu încoronarea” lui Charles, în vârstă de 74 de ani, care urmează să aibă loc pe 6 mai.

„O decizie imediată cu privire la prezenţa ducelui şi a ducesei nu va fi comunicată din partea noastră în acest stadiu”, a spus purtătorul de cuvânt.

Publicitate electorală

Revenirea ducilor de Sussex în Marea Britanie pentru a participa la încoronare a făcut obiectul multor speculaţii în presa britanică în ultimele luni, după atacurile virulente ale cuplului la adresa familiei regale.

După un documentar difuzat pe Netflix în decembrie, Harry, în vârstă de 38 de ani, şi-a lansat la începutul lunii ianuarie controversata carte de memorii „Rezervă”, în care îşi povesteşte anii adolescenţei marcaţi de droguri şi alcool şi detaliază ruptura de tatăl său, regele Charles III, şi de fratele său William.

Din nou, sâmbătă seară, ducele de Sussex a făcut noi mărturisiri în cadrul unui interviu cu doctorul Gabor Maté, difuzat pe internet.

El a explicat că s-a simţit întotdeauna „puţin diferit” de restul familiei regale britanice şi a mărturisit că, după ce a crescut într-o „familie dezbinată”, face tot posibilul să nu transmită „traumele” copiilor săi, Archie 3 ani, şi Lilibet, de 1 an.

Harry şi Megan s-au întors în Marea Britanie doar în rare ocazii de la plecare din 2020, inclusiv pentru a participa la înmormântarea Reginei Elizabeth II în septembrie.

Ducele de Sussex a călătorit singur la înmormântarea bunicului său, Prinţul Philip, în 2021, în plină pandemie de Covid-19.

În timpul acestor călătorii, cuplul a stat la Frogmore Cottage, o reşedinţă regală din Windsor, pe care regele Charles III le-a cerut să o elibereze, a declarat un purtător de cuvânt al cuplului la începutul acestei săptămâni.

Potrivit unei surse apropiate de ducii de Sussex, citată de biograful lor, Omid Scobie, aceştia ar avea timp la dispoziţie „până la începutul verii”, adică după încoronarea lui Charles, să-şi mute bunurile rămase în reşedinţă.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Părintele e părinte și dragostea lui rămâne, dar aceste două persoane chiar nu merită. Dezgustătoare, mai ales individa.