G4Media.ro

Prinţul Harry și Jill Biden au omagiat militarii uciși sau răniți în…

Prinţul Harry și Jill Biden au omagiat militarii uciși sau răniți în lupte /  Mesajele online s-au transmis după ce competiția Warrior Games a fost anulată  

Prinţul Harry şi Prima Doamnă a SUA Jill Biden au adus luni un omagiu răniţilor de război americani în cursul unei ceremonii virtuale pentru Warrior Games, competiție ce trebuia să se desfășoare la Walt Disney World Resort, însă care a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

Soldați din Georgia și Ucraina, alături de militari din diferite structuri ale armatei Statelor Unite trebuiau să participe în perioada 12-22 septembrie la Warrior Games, o competiţie sportivă organizată pentru soldaţii răniţi în diferite teatre de operațiuni.

Warrior Games ”m-au inspirat să creez Invictus Games”, o competiţie similară organizată pentru prima dată la Londra în 2014, a menţionat ducele de Sussex, care a participat la misiuni în armata britanică în Afganistan, anunță Agerpres.

”Aceste jocuri sunt importante”, a spus Prinţul Harry, care a vorbit din California unde s-a stabilit împreună cu soţia sa Meghan Markle.

Regretând că anul acesta nu-i poate susţine pe concurenţii de la Warrior Games în Orlando, Florida, el a reamintit că această competiţie a fost menită ”să aibă grijă de sănătatea fizică, dar şi mentală a celor care s-au sacrificat atât de mult”.

Soţia preşedintelui Joe Biden l-a salutat pe Prinţul Harry, amintind că a asistat la primele ”Jocuri Invictus” alături de el, după care a evocat atacurile din 11 septembrie care au dus la războiul din Afganistan.

Jill Biden a salutat de asemenea ”curajul, sacrificiul şi rezistenţa” soldaţilor răniţi sau cu dizabilităţi care s-au antrenat luni de zile pentru a participa la această competiţie paralimpică anulată în ultimul moment.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Daca tu n-ai auzit ce mai face Harry, in afara de a fi in continuare membru al familiei sale, adica al fmiliei regale… nici nu astepta sa-ti spuna cineva mai in detaliu… De campaniile umanitare in care e implicat nu ai auzit? Dar de implicarea-n organizarea jocurilor paralimpice? Are nevoie de *calitate oficiala* de print ca sa faca toate astea?

  2. exista doar oameni cu probleme medicale temporare, care ezita sa o contacteze pe Dr Jill Vindecatoarea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.