G4Media.ro

Primul concurs internațional de ciclism din lume de la izbucnirea epidemiei a…

Primul concurs internațional de ciclism din lume de la izbucnirea epidemiei a început la Sibiu. Toți concurenții au fost testați pentru depistarea Covid

Toţi participanţii veniţi să ia startul joi, la Sibiu, la primul concurs internaţional de ciclism din lume de la izbucnirea pandemiei de COVID-19, au fost testaţi înainte de a ajunge în România. Nici unul dintre concurenți nu este purtătorul virusului, a precizat  directorul sportiv al competiţiei, Nicolae Ivan, confom Agerpres.

„Noi suntem prima competiţie după molima asta care ne-a dat bătaie de cap tuturor şi se pare că nu numai la nivel european, se pare că la nivel planetar, adică mondial este prima competiţie ciclistă. Dovadă că la start au venit din Israel, Start-Up Nation şi Bora-hansgrohe, pe care eu o consider a doua echipă ca valoare din lume, după Ineos, fostul Sky. Cursa este foarte importantă”, a transmis Nicolae Ivan.

La start s-au aliniat 22 de echipe, din cele 26 selecţionate.

„Participanții au venit cu testele făcute, omologate de o autoritate medicală din ţara lor, deci nu este nicio problemă. Şi sper să nu plece cu COVID la purtător de aici, pentru că aici, în fiecare dimineaţă şi seară, în hotelurile în care locuiesc li se ia temperatura şi completăm un chestionar. (…) Unii sportivi sunt de câteva zile aici, echipa României este de mai mult şi nu am auzit pe cineva să se plângă că ar fi fugit COVID-ul după el dacă este”, a explicat Ivan.

Sursa Foto: Isabela Paulescu/AGERPRES/ Turul ciclist al Sibiului

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Ce idioti au putut organiza asa ceva in plina pandemie? SIBIENI, o sa fiti in topul cazurilor de imbolnavire cu Coronavirus. Felicitari organizatorilor!