G4Media.ro

Primarul socialist al Chișinăului a fost astăzi la București, a avut întâlniri…

Primarul socialist al Chișinăului a fost astăzi la București, a avut întâlniri cu primarii Sectoarelor 1 și 6 și cu viceprimarul Bădulescu / Ceban publică scrisoarea prin care a fost invitat de Gabriela Firea

Primarul socialist al Chișinăului, Ivan Ceban, a făcut o vizită, joi, la București, unde a avut întâlniri cu primarii Sectoarelor 1 și 6 și cu viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu.

Ceban a fost într-o vizită de lucru și nu a avut programată o întrevedere cu Gabriela Firea, primarul Capitalei. Primarul Chișinăului a postat însă pe Facebook scrisoarea prin care Gabriela Firea l-a felicitat pentru câștigarea alegerilor și i-a transmis invitația de a face o vizită la București.

Euractiv.ro a scris miercuri că primarul orașului Chișinău, Ion Ceban, va merge într-o vizită oficială în București, după ce a primit luni o invitație de la primarul general, Gabriela Firea. În replică, Primăria Capitalei a precizat că Firea nu are programată joi o întâlnire cu Ceban (detalii aici).

Totuși, premierul Chișinăului a fost joi la București. El a postat pe pagina sa de Facebook fotografii și detalii de la întâlnirile pe care le-a avut cu primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, și vicepremierul Capitalei Aurelian Bădulescu.

Discuțiile au vizat colaborarea și sprijinul autorităților de la București pentru diverse proiecte pentru Chișinău.

După întâlnirea cu Aurelian Bădulescu, primarul Chișinăului a scris:

„Astăzi, am avut mai multe întrevederi bune în Capitala României. Ultima și cea de-a treia întâlnire a fost cu viceprimarul general de București, Aurelian Bădulescu.

Am mulțumit pentru deschidere și aprecierea oficialilor, dar și pentru multiplele proiecte implementate de România în Republica Moldova, începând cu reparația grădiniților dar și altele în diverse domenii.

Am reiterat disponibilitatea de a colabora și am primit și un răspuns pozitiv în acest sens.
Aurelian Bădulescu, a declarat că ar fi bine o mai mare cooperare dintre primăriile noastre, ceea ce este îmbucurător.

Am zis că am o echipă puternică și vin cu obiective concrete care îmi propun să îmbunătățească infrastructura municipiului Chișinău și viața locuitorilor.

Suntem pe final de an, a fost nevoie de discutat la București mai multe subiecte de infrastructură, cum are fi: maternitatea nr. 2 din capitală, Biblioteca municipală ,, Bogdan Petriceicu Hașdeu,,, multe alte proiecte, autobuse și echipamente medicale care urmează să vină ca donație din partea Bucureștiului în scurt timp.

Acum, referitor la cele apărute în presă. Am fost sau nu invitat la București?

Public scrisoarea și vreau să declar următoarele: pentru astăzi nu a fost preconizată o întrevedere cu primarul general de București, Gabriela Firea.

Ne propunem să revenim la București în perioada imediat următoare, unde ne preconizăm să organizăm și o Serată a Chișinăului la București.

În următoarele saptamini, grupuri de specialiști vor merge pentru a face schimb de experiențe în diverse domenii.

În cel mai scurt timp vom stabili o agendă comună de priorități și o foaie de o
parcurs pentru anul 2020.

Prea mult Chișinăul a fost dezbinat pe criterii politice și reiterez poziția mea fermă, voi fi primarul tuturor locuitorilor.”

Sursa foto: Facebook Ivan Ceban

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Ce plm poti sa vb cu melteanu de badulescu…

  2. bucurestiului i se pregateste sovietizarea?

  3. Ce caracter infect are coana firea. Nu-mi place tipul asta in mod special, dar sa faci o invitatie si dupa aia sa o ignori cand iti ajunge musafirul in fata usii, asta se cheama nesimtire in orice limba a pamantului si in orice cultura. Ii e rusine ca a facut invitatia ? Sa si-o asume.

  4. L-au invitat ca sa-i de lectii cum sa fure. Rep. Moldova este ramasa in urma la tehnici de spalat bani dar poate sa recupereze rapid.

  5. Cum este posibil asa ceva…acesti primari sunt tradatori de țara.
    Cum sa vb cu unul care înjura in fiecare zi Romania

  6. Am mai semnalat nu o dată pe siturile noastre din RO ca dinspre BASARABIA vin primejdii ,provocari și complicații foarte serioase. Ignorarea , tăcerea și nepăsarea la toate nivele , inclusiv în media și mai ales, se lățește cât cuprinde ! De peste 10 ani urmăresc zeci de sit-uri de acolo si , pesonal cel puțin , mă simt foarte ingrijorat din toate punctele de vedere . Nu lansez alarme false ,dar acolo se derulează evenimente,” idei ” , ”inițiative ” despre care publicul românesc habar nu are . Zău , că nu e de glumă, domnilor !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.