G4Media.ro

Primarul Radu Mihaiu spune că va propune o bursă de 50.000 de…

sursa foto: Facebook

Primarul Radu Mihaiu spune că va propune o bursă de 50.000 de lei pentru campionii mondiali, după succesul înregistrat de David Popovici, care este elev în Sectorul 2

Primarul Radu Mihaiu a anunțat că va propune Consiliului Local o bursă de 50.000 de lei pentru campionii mondiali la discipline olimpice, inspirat fiind de succesul înregistrat luni de David Popovici, care este elev în Sectorul 2, administrat de Mihaiu.

Edilul l-a felicitat pe noul campion mondial la proba de 200 de m la Campionatul Mondial de la Budapesta:

  • ”Felicitări David Popovici! De astăzi, România are un campion mondial la înot la seniori, o performanță absolut fabuloasă. Pe lângă faptul că este un mare campion, David Popovici este și elev al Sectorului 2. Și am constatat că, deși Sectorul 2 acordă burse pentru elevi olimpici județeni și naționali, în grila aprobată de consiliul local nu există și burse pentru campioni mondiali. Voi propune Consiliului Local al Sectorului 2 instituirea unei burse excepționale pentru campioni mondiali la discipline olimpice, în valoare totală de 50.000 de lei. Performanța adevărată merită răsplătită. Când se va întoarce de la Budapesta, voi sta de vorbă pe îndelete cu David pentru a înțelege cum putem crește numărul copiilor care merg la înot. Încă o dată, felicitări unui mare campion!”, a scris Radu Mihaiu pe Facebook.

David Popovici a înregistrat, la doar 17 ani, o performanță fantastică, doborând totodată recordul mondial la juniori.

Este prima medalie majoră la un campionat de seniori pentru David Popovici. Popovici a făcut o cursă extraordinară, preluând conducerea imediat după a dou întoarcere de bazin.

El a câștigat cursa cu timpul 1:43.21, fiind urmat de sud-coreeanul Sunwoo Hwang și britanicul Tom Dean, marele favorit al cursei.

sursa foto: Facebook

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Instantaneu a sărit politrucul cu ceva, neapărat să se lipească de cineva de succes și să se bage-n față!

  2. Dacă tot trebuie sa avem pensii speciale, parca tânărul acesta minunat merita mult mai mult asa ceva.

  3. nea radule : FA-O … NU O MAI SPUNE.