G4Media.ro

Primarul din Otopeni, arest la domiciliu 30 de zile

Foto: Pixabay

Primarul din Otopeni, arest la domiciliu 30 de zile

Tribunalul București a decis joi ca primarul orașului ilfovean Otopeni, Silviu Constantin Gheorghe, să fie plasat sub arest la domiciliu timp de 30 de zile. Decizia nu este definitivă.

Procurorii DNA ar cerut instanței arestarea preventivă a acestuia în dosarul de corupție.

DNA îl acuză pe Silviu Constantin Gheorghe, primar PNL de peste 25 de ani, că ar fi aprobat plata ilegală a unor lucrări fictive de 35 de milioane de lei.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

5 comentarii

 1. … asa un om cinstit si gospodaar! minca-l-ar mama de roacher resapat!

 2. Are timp sa dea Telefoane …

 3. Primaria Otopeni nu a derulat, din 2008, nicio achizitie publica potrivit legii, sustine presedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice (ANRMAP), Cristina Traila.

  In aceste conditii, suma cheltuita fara a organiza licitatii publice ar insuma 44 de milioane de euro, subliniaza Evenimentul Zilei.

  „Am constatat un lucru care ne-a uimit efectiv. Se refera la o anumita autoritate contractanta, care de mai bine de doi ani de zile nu deruleaza niciun fel de procedura de achizitie publica prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Practic, nu este inscrisa in SEAP. E vorba de Primaria orasului Otopeni, care din 2008, de cand am aplicat o amenda de 70.000 lei, nu a derulat nicio procedura de achizitie publica, conform legii”, a declarat Traila.

  De asemenea, aceasta a precizat ca este vorba de un buget de aproximativ 25 milioane euro pe 2010, din care 19 milioane euro au fost cheltuite pe investitii, bunuri si servicii, iar in 2009, alte 25 milioane euro au fost cheltuite tot pe bunuri si servicii.
  Traila era apropiate de Elena Udrea, asa ca primarul a primit o solie de pace. In loc de puscarie, aincheiat cu Nelu Iordache un contract de aproximativ 230 milioane euro, bani pentru infrastructura Otopeniului. Am fost sieu sa vad lucrarile. Erau maxim 15 oameni ,2 camioane, un buldozer si un excavator. Dura cam 100de ani in ritmul acesta ,mai ales ca nu s-a mai suplimentat nici forta de munca nici utilajele. ACESTA ESTE MOTIVUL PENTRU CARE SE PLATEAU SUME PE DEGEABA.

  • Ati pus punctul pe i.
   Dupa schema borduri, panselute si alte „consumabile” , unii primari au trecut la nivelul superior. amenajari „teritoriale” pe hartie, strazi si parcuri de refacut de forma. sapi un şanț apoi il astupi.
   binomul castigator. terenuri si imobiliare.
   O martingala pusa la punct cu oameni din sistem, cu putere.
   bani sa fie, conturile se pot deschide imediat in paradisurile financiare.

 4. Pensii speciale! săracii!