G4Media.ro

Zeci de primari și viceprimari din toată țara s-au întâlnit cu ambasadorul…

sursa foto: Facebook/ Ambasada Rusiei

Zeci de primari și viceprimari din toată țara s-au întâlnit cu ambasadorul Kuzmin pentru ”cooperare bilaterală” cu Rusia, în contextul tensionat de la granița Ucrainei/ Ambasadorul le-a cerut să ”trateze în mod critic acuzațiile mincinoase” ale jurnaliștilor la adresa Rusiei

Câteva zeci de primari și viceprimari din întreaga țară s-au întâlnit, vineri, cu ambasadorul Rusiei, Valeriu Kuzmin, în contextul tensionat de la granița Ucrainei, acolo unde Federația Rusă a desfășurat trupe cu aproximativ 100.000 de soldați, stârnind îngrijorarea NATO și a țărilor occidentale.

În cadrul întâlnirii, ambasadorul rus le-a cerut participanților să ”trateze în mod critic acuzațiile mincinoase, puse în circulație de mass-media de trend majoritar, mainstream, la adresa Rusiei”, conform unui mesaj publicat pe pagina de Facebook a Ambasadei Rusiei:

 • ”Ambasadorul Rusiei i-a chemat pe reprezentanții cercurilor de afaceri din România să trateze în mod critic acuzațiile mincinoase, puse în circulație de mass-media de trend majoritar, mainstream, la adresa Rusiei despre unele intenții imaginare de a submina fundamentele democrației occidentale, și să abordeze procesul de stabilire a cooperării comerciale de pe pozițiile unui calcul pragmatic clar”, a transmis ambasada.

La eveniment au fost invitați reprezentanți ai autorităților locale, antreprenori români și ruși pentru a discuta despre „oportunități de cooperare bilaterală”, întâlnirea fiind organizată la Ambasada Rusiei la București cu sprijinul «Romanian Investment Zoom Program».

Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia, este unul dintre participanții la eveniment și a declarat pentru G4Media că a primit invitația în urmă cu 10 zile când ”situația nu era atât de tensionată” și că la întâlnire s-au discutat despre colaborări economice, deși la începutul evenimentului ambasadorul a spus în alocuțiunea sa că situația ”nu e atât de tensionată pe cât e prezentată”.

 • ”În speech-ul domnului ambasador a făcut referire ceva de genul că nu este o situație atât de tensionată pe cât este prezentată, dar a trecut repede peste asta, am trecut la lucruri economice. Eu am confirmat că merg acum 7-8 zile, sunt un om de onoare și au zis foarte clar că e o întâlnire de teme economice. Dacă erau alte discuții categoric n-aș fi mers. Acum 10 zile când am primit această invitație situația nu era așa tensionată. Nu cred că ăsta e scopul, dar ce să spun, nu că n-ar fi posibil. Acolo am discutat de o eventuală colaborare economică, nu e nici rostul și nici nu s-a făcut referire la acest punct de vedere (la un eventual război, n.red.). Dacă ar fi spus că e altă întâlnire categoric n-aș fi participat”, a declarat Gabriel Pleșa.

Edilul din Alba Iulia a mai spus că la întâlnire au participat un grup de 30-40 de primari și viceprimari din toată țara, atât din mediul rural, cât și din mediul urban. Gabriel Pleșa a declarat pentru G4Media că ”a avut mai multe întâlniri în București” și, cu această ocazie, a stabilit să meargă și la evenimentul Ambasadei Rusiei.

 • ”Am primit o invitație acum cred că 10 zile. Eu am crezut inițial că este direct din partea ambasadei, abia apoi am văzut că am fost invitat de o doamnă Adriana, de la Romanian Investment Zoom Program, n.red.). Am fost vreo 30-40 de primari, viceprimari și din mediul rural, și din mediul urban. Am mers pentru că am avut mai multe întâlniri în București și am zis că merg și la acest eveniment economic. Altfel trimiteam pe cineva (…) Fiecare a făcut o prezentare a localității și a posibilităților din zonă. Am făcut-o și eu apropos de o o nouă zonă economică pe care o creăm acolo. Cam astea au fost discuțiile, nu altele”, a conchis Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia.

Context

Cu o zi înainte de evenimentul Ambasadei Rusiei, preşedintele Klaus Iohannis a participat la consultările cu preşedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, şi cu ceilalţi lideri ai statelor aliate care fac parte din Formatul Bucureşti (B9), context în care a subliniat necesitatea ca NATO să fie pe deplin echipată pentru a răspunde provocărilor Rusiei.

Subiectul principal al consultărilor, desfăşurate telefonic, a vizat situaţia îngrijorătoare de securitate în Flancul Estic al NATO şi în regiunea Mării Negre, context în care preşedintele Joseph Biden a prezentat rezultatele discuţiei pe care a avut-o recent cu preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, precum şi evaluarea sa.

Discuţiile au prilejuit un schimb de opinii cu privire la impactul acţiunilor Rusiei asupra securităţii aliaţilor şi partenerilor din regiune şi coordonarea între statele aliate, arată Preşedinţia, într-un comunicat de presă.

Klaus Iohannis a reiterat necesitatea consolidării prezenţei avansate a NATO pe Flancul Estic, inclusiv şi mai ales la Marea Neagră, care este de importanţă strategică pentru securitatea euroatlantică în ansamblul său.

„Este nevoie să ne asigurăm că NATO este pe deplin echipată pentru a răspunde provocărilor Rusiei”, a arătat preşedintele, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

Klaus Iohannis a exprimat şi susţinerea pentru creşterea prezenţei militare a NATO şi, respectiv, a Statelor Unite ale Americii în România şi în zona Mării Negre, ca expresie a solidarităţii aliate şi a Parteneriatului Strategic solid între România şi SUA.

sursa foto: Facebook/ Ambasada Rusiei

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

119 comentarii

 1. nu ne trebuie razboi cand avem tradatori acasa.

  • Desfiintati centrul rus pentru cultura si stiinta din bucuresti, este rezidenta a spionajului rusesc. Sunt 200 de oameni in centrul bucurestiului care nu au ce cauta acolo!!!!!

  • Când haurarii legionari ai lui Simion felicită ambasada Rusiei, ce ne mai mirăm că o mână de idioți utili le cântă-n strună rușilor.

  • @Hans: Românii îs prea prosti să facă așa ceva…

  • Suntem singura țară în care Rusia nu și- a lăsat armata, cozile de topor/ idioții utili i- au slujit mult mai bine interesele. Ar fi minunat să avem o listă a participanților. Ne mai mirăm de ce nu contăm, știu toți că nu se poate conta pe polticienii români- mizerabilul carater duplicitar

  • Se imparte tezaurul romanesc.

  • Gazul de la rusi e bun. O fost bun ca a fost si a fost si ieftin. Vad ca toata lumea da cu barda pe aici. Ar fi o idee proasta sa le inchizi usa rusilor in nas. Ar trebui mai multa deschidere d.p.d.v economic si mai multa deschidere fata de rusi, dar cu o mare grija si atentie. Si sa ne pastram si tariectul Pro-European si Pro-Nato. Germania, Ungaria sunt tari care stiu sa joace bine la ambele capete. Au si politiceni care stiu diplomatie si sa isi reprezinte statul, ceea ce noi nu avem.

  • Afară cu bolșevicul Pleșa infiltrat in USR !

  • AAAA .. o întâlnire cu reprezentantul statului neo KGBist,neo bolşevic şi mafiotizat .. Chapeau 💣

  • Alex1 ești total pe lângă faptele istorice băiatule. Nu aveam armata sovietică în România tocmai pentru că liderul de la momentul respectiv , că și cel dinaintea lui, au fost patrioți și nu au vrut să fie slugi. De-aia amândoi au plătit cu viața, că dacă erau slugi credincioase, mureau de bătrânețe (Iliescu, Constantinescu, Băsescu – vei vedea).
   Cat despre faptul că nu contăm… așa este, nu contăm. Dar nu pentru că nu suntem supuși și rebeli, tocmai pentru că suntem slugi lingușitoare care lingem papucul stăpânului (de data asta de la vest). Cu ce nu se aliniază România ordinelor de peste ocean? Când nu s-a cerut să cumpărăm cărămizi zburătoare la mana a 3-a, ne-am executat, când nu s-a cerut să cumpărăm fregate de la remat, ne-am executat, când nu s-a cerut să distrugem industria de armament, că un aliat de nădejde e unul care nu e in stare să producă nici praf de pușcă, ne-am executat, când nu s-a cerut să cumpărăm transportoare blindate de la o țară care nu a participat la niciun război în ultimii 200 de ani, ne-am executat și lista continua dacă vrei. Deci, care trădători? Nu vezi că slugii proaste nici frimiturile de la masa nu i se permit?

  • Cand ai acasă asa cozi de topor, parca dușmanii sunt mai blânzi… Măcar la ăia știi la ce sa te aștepți. Când pcr a fost scos în ilegalitate, au știut aia de ce i-au scos… Ar trebui aceeași metoda. Jilava! Pe viata!

  • @ reader Nu vă spune nimic faptul că România este ţara care se desprinde cel mai greu de mentalitatea bolşevică? România nu a avut nevoie de trupe sovietice permanente pentru că a fost ţara cel mai uşor de controlat, nu pentru că avea conducători care să merite amintiţi vreodată. ruşii au venit pe tancuri şi au instalat tovarăşi în absolut toate posturile, inclusiv în armată, miliţie. Faţă de alte ţări populaţia nu a opus niciun fel de rezistenţă, din contră. Nici nu avea cum, România trăind şi acum o dramă datorită faptului că a fost secată de resurse, fiind obligată ca ţară care a pierdut războiul să plătească despăgubiri uriaşe de război către sovietici. În plus, aproape toată populaţia românească a fost îndoctrinată, pervertită, foarte multe cozi de topor şcolite la Moscova, iar efectele se simt şi azi, guvernele de după 90, parlamentul, justiţia, învăţământul, cultura, au fost şi încă mai sunt pline de tovarăşi.

  • Pai rolul lor este bine definit. Instruiesc cozile de topor, gen șoșoacă, capsali, simion și alți trădători ce se dau naționaliști, instiga la sabotarea masurilor de combatere a pandemiei, ceaza diversiuni și crize politice în cazul în care proeuropenii sunt la putere și ii aduc pe bolșevici la guvernare, infiltrează spioni în NATO, gen Geoana, marele iubitor al moscovei, cumpăra fabrici strategice pe numele unor firme cu denumire vestica și le pun pe butuci, în caz de manifestații infiltreaza agenți provocatori pentru a crea haos și o imagine proasta României, trimit omuleții verzi fără însemne militare, trag în populație ca la revoluție, aduc „ong-urile” sa protesteze la Pungesti dacă vrei sa extragi gaze de șist, la Roșia Montana dacă vrei sa extragi aurul, apare subit câte un gândac sau vreun șoarece cu botugalben dacă vrei sa faci o autostrada, au ce sa facă. La noi sunt 200 care ar trebui sa plece,. La muntele Athos, la biserica ruseasca sunt 400 de „călugări”. Toți au grade și sunt pregătiți sa între în operațiuni atunci când primesc ordin. Peste tot unde sunt rusi, ăsta le este rolul. Sa nu creadă cineva balivernele cu care vin ei, puteți să-i vedeți și pe acest forum, comentariile lor spun totul. Nici nu s-a terminat bine WW2, din care au scăpat cu bine datorita americanilor, ca și-au transformat instantaneu vechii aliați în noii inamici. E singurul lucru la care se pricep.

 2. Si de ce nu a-ti dat si lista cu cei 40 tradatori de tara, cozile de topor autohtone?

  • Unul e Gabriel Plesa, ghici de la ce partid e
   Ha ha

  • Pt ca sunt de la USR mulți, în frunte cu primarul USR-ist de Alba Iulia.

  • Vad ca e ordin pe unitate sa se puna tunurile pe Usr. Plesha saracul a muscat un mar otravit acum dar numai prostii isi imagineaza ca daca ai un blat de facit cu rusii te duci la o intalnire publica cu un grup de 40 de persoane.
   Si de ce nu auzim nimic de restul 39? Poate pentru ca nu erau de la Usr?

  • CADA a fost redusa la tacere.

 3. Domnule Plesa, nu trebuia sa va prezentați. Ați făcut o mare gafa. Dumneavoastră chiar credeți justificările ambasadorului?

  • Culmea este ca acest primar este din pepiniera PLUS Woke de Romania.

  • @ un domn – Hai lasa, nu mai dezinforma, Plesa era un penelist cu garda veche, a intrat la USR pentru ca nu l-a mai promovat Hava la vremea lui

 4. Foarte ciudata aceasta întîlnire!

 5. Ambasadorul Rusiei sa zica unde e tezaurul si pe urma sa aiba pareri despre presa! Nu da el ordine nimanui in Europa ca nu e colhozul lui Putin!

 6. Pentru 2 masline au dat rusilor o gramada de informatii si au plecat recunoscatori si fericiti de acolo. Genial !

 7. Tovarasul Stalin ar fi foarte multumit.
  Adica n-ar avea motive, el centreaza, el dicteaza, prostii consemneaza si redcacteaza, lumea e fericita…
  Gavarit Maskva.

 8. Cum era cu trolii , f multi romani nu cred propaganda mincinoasa a USA.
  Felicitari primarilor.

  • Nu ne plac rușii, e scris în gena românilor. Sunt și excepții: trădătorii, oportuniștii, foștii comuniști, urmașii lor, etc. Nu trebuie să fii trol că să pricepi asta.

  • Tavarișci Komisar Maldavan .
   Du-te la măncurții tăi sau la rusnacii alogeni din stânga Prutului și cântă la mesele alea.

 9. Începe să își arate colții strategia președintelui inconștient și al singurelor servicii din lume care nu pot fi bănuite de intelligence. Vor culege într-adevăr roadele la următoarele alegeri!

 10. Avem oameni ce vor primi cu flori tancurile armatei roșii.

  • Avem și oameni care vor constitui rezistența armată. Adu-ți aminte de cei care au constituit rezistența armata anticomunistă din anii ’50.

 11. Ca sa vezi i-a apucat dragostea de cooperare economică tocmai acum. Sa explice primării daca au auzit de vreo industrie performanta in Rusia în afara de petrol, gaze si arme. Cum gazele si petrolul nu se pot fabrica înseamnă că doresc să fabrice arme.

  • S-au intalnit din greseala,spune unul dintre ei,plesa,care se da democrat si occidental,asta dupa partidul in care e…rublele cu care i-a momit sa tradeze or fi fost aur din tezaurul nostru??

 12. De la ce partid e Plesa ?

 13. Tablou cu proș.ti.
  Sau idio.ții utili ai Moscovei…

  • S-a luat si kuzmici dupa citu si si-a facut si el poza cu prosti,dar spre deosebire de citu ,care e cel mai mare prost din echipa lui,kuzmici si-a tras poza cu tradatori romani si dintre toti,el e castigatorul!

 14. Bah spalatilor pe creier ,Rusia e prea mare si prea importanta ca sa fie ignorata,vrem nu vrem e langa noi. Cu Dementia Joe la Casa Alba suntem ca si singuri.

  • Încă nu e lângă noi.
   Te-ai uitat la alt film.

  • Nici Turcia
   Nici China.
   Nici Siria.
   Nici Iran etc

  • Bai …insipidule , scrie ceva mai concret ca ramai fara ruble !!! Daca continui sa scri asa ramai fara banii primiti pentru postari . Scrie la inceput ceva rau de putin , chiar injura-l pe Kuzmin si tot asa ( ceva ca Simion de la AUR) si dupa aia descoperate aplaudand in fata ambasadei rusiei . Tantalai au aplaudat fara sa-si dea seama ca nu era nimic de aplaudat in fata ambasadei , daca recita Kuzmin ceva din Eminescu sau isi cerea scuze pentru masacrele din nordul Bucovinei ceva de genul sau chiar scotea un gram de aur din tezaurul Romaniei etc dar asa .Cine va crede ?

  • Ne-au dat tezaurul inapoi, tradatorule?

  • Marsh la Moskva băi bolșevicule ! Să ne mictzionăm pe comuniștii tăi !

 15. Nu-mi vine sa cred ca plesa asta, nici nu stiu din ce partid este, actioneaza de capul lui. Daca este de capul lui, democratia asta a noastra originala a luat-o pe aratura in mod crunt. Tara asta are o directie sau are atatea directii cati primari sunt?

 16. Ce sa spun, hodoronc-tronc!

 17. Ca primarii !
  Ce să faci? N-ai ce să faci!
  Într-o localitate care geme de intelectuali, oamenii îl aleg pe cel care era considerat prostul clasei. De ce?

 18. Ăștia nici nu trebuie corupți. Ei trădează din respect pentru Moscova.

 19. A venit momentul expulzării ambasadorului Kuzmin.

 20. Uite tradatorii tarii.

 21. Primarul USERE din Alba Iulia nu afost pe lumea acesta in ultimii 30 de ani ? Stie ceva despre Crimeea sau Regiunea Donbas si daca acestea nu ar fi fosr era suficienta regiunea transnistreana si Dodon !!!!! USERE partid de bolsevici !!! Cand scriam ca cei de la usere sunt frati de doctrina cu pesede nu credea NIMENI . Vrem lista cu tradatorii si vanzatorii de tara !!!!
  Dores sa fiu acum contrat de userei – bolsevicii de azi !!!!!!!
  Sa fi primar de municipiu si sa ne MINTI IN FATA CA NU STIAI !!! Zici ca-i Barna nu alta !!!!
  Cati dintre primarii si viceprimarii usere au fost ? Vedeti lista aici :https://www.usr.ro/primari/

 22. Și totuși, care este problema că s-au întâlnit?

  • Au dat informatii rusilor, pe gratis, ca asa-i romanul, nu gandeste.

  • S-au intalnit din greseala,spune unul dintre ei,plesa,care se da democrat si occidental,asta dupa partidul in care e…rublele cu care i-a momit sa tradeze or fi fost aur din tezaurul nostru??

  • au luat ruble si noi nu… smiorc-smiorc.

 23. Poate s-a dus de curiozitate să vadă ce comedie e asta. Și eu m-aș fi dus și mă lămuream. Nu înseamnă că faci temeneli și osanale. De multe ori faci și ce nu vrei in viața.

 24. avem multi politicieni care nu vor in U.E. dar vor mai aproape de C.S.I. ….becalisti , vozganisti, tutuenisti ,

  • E mai simplu să- i enumerăm pe cei care vor. Suficient să analizăm atitudinea față de Justiție. Predoiu vi se pare că e pe acolo?

 25. Nu vad care e cu adevarat problema, probabil ca mulți primari s-au lăsat duși de nas ca niște proști ce sunt.
  Dar unde e Gunoierul, care ne tot îndeamnă sa votăm uSECUricii ?
  Hai Gunoiere, de la ce partid e primarul de Alba Iulia ? Savuros !🤣

 26. ,,Au fost invitați zeci de primari și viceprimari” și voi îl scoateți in evidenta pe primarul USR de Alba Iulia!!
  Chiar nu va este rușine cu manipularea asta de gen sovietic??

 27. Esti cam p r o s t a n a c domnule Plesa, dar bine ca recunosti. Ce naiba ai cautat acolo ?

 28. @G4: puteți publica lista completă? Mulțumim!

 29. Părerea mea ca dialogul niciodata nu poate fi ceva rau. Vice-versa, cred ca cel care refuza dialogul sau care pseudo-dialogheaza inseamna ca vrea raul. Lipsa comunicarii este marea problema a omenirii și vedem asta la nivel micro: comunicarea cu sotia/sotul, cu copiii nostri, cu profesorul, cu colegi, cu seful…mai mult, regula nescrisa spune ca lipsa comunicarii adevărate duce la tipete,violenta razboaie

 30. ATITUDINE DE RUMAN.
  DEX VA SPUNE CE INSEAMNA

 31. Cine este misterioasa doamna ADRIANA ? Zi de zi . ro , 1 mai 2018 : ” Proiectul ” Romanian Investment Zoom ” demarat la Reghin „. Poze cu ADRIANA RADU – Director General al Grupului Avangarde Romania .

 32. Reper Media .ro , 30 sept.2021 : ” Eveniment important , vineri , in TOPOLOVENI . Ambasadori , oameni de afaceri si sefi de institutii se intalnesc la Romanian Investment Zoom „. Organizator : ADRIANA RADU – GM AVANGARDE GROUP – Romanian Ivestment Zoom .

 33. De ce nu mai mira pe nimeni ca primarul cel mai important prezent la intalnirea cu rusii este primarul USR al orasului Unirii, Alba Iulia? Rusine!!!!

 34. Cum s-or simti ucrainienii si basarabenii care ctesc stirea asta ? Nu noi trebuie sa decidem, partidul domnului Plesa ar trebui sa discute si sa ia o decizie.

 35. Pe loc repaus, MARȘ: expansiunea imperialistă a Statelor UnIte ale Americii peste granițe de alte țări, cu țărmuri scăldate până și de Oceanul Pacific, nu are treabă cu Ciucă.

  • Rusia deja a furat teritoriu din Ucraina, asta e imperialism, nu ce face SUA. SUA nu fura teritoriu, postac rus ce esti.

 36. sa ma p..is pe ei de tradatori

 37. Ii felicit pentru dialogul cu vecinul cel mare slav si puternic de la est. Dacii tot asa faceau cu vecinii lor mari din est, scitii, de care le tremurau itarii pe ei. Iar, cei care nu facut asa, sunt cantati in poeme si de Eminescu, precum Darius al persilor, Scyrus Cel Mare, au ramas fara cap cand s-au luptat cu ei (regina Tomiris a scitilor). Nu mai sunt sciti acum, in locul lor sunt de mii de ani, slavii. Si, baga la cap proverbul ,, vecinul de aproape (adica rusul) este mai de folos decat prietenul de departe (adica iancheul)”.

  • Asa mare e vecinul slav ca are o economie mai mica decat a Italiei.
   Vecinii buni pentru Romania sunt toate tarile din Uniunea Europeana si Nato.
   Rusia din pacate se comporta ca un hot cu Romania si Moldova.

 38. Procesul cu insula Serpilor , canalul Bastroe, legea limbii de stat din Ucraina (2021 !!!)….. Mai continui ? Nu are legatura directa cu articolul , dar efectiv imi vine sa vomit cand aud de prietenia asta brusca romano-ucraineana. Ar fi bine sa ii desfiinteze rusii , desi nu cred ca se va intampla acest lucru. O mai fi vreo scoala romaneasca in Chilia ? Am fost majoritari acolo pana aproape de 1850 .

  • Din păcate urmările pactului dintre Stalin şi Hitler au fost devastatore. Nu este nicio prietenie cu Ucraina, este bună vecinătate şi înţelegere cu o ţară suverană care are dreptul să-şi decidă singură viitorul, iar noi facem parte din Europa civilizată şi NATO în opoziţie cu rusia care de ani de zile urmăreşte doar distrugerea acestora şi acapararea de noi teritorii. Sper că nu există români sănătoşi la cap care să-şi dorească o invazie rusească la graniţa României.

 39. Pentru un pahar de vodcă, ăștia își vând și mama ! Adevărați români !

 40. Oare guvernul odioasei coalitii, serviciile secrete romanesti chiar nu au știut despre aceste invitatii? Refuz sa cred ca a fost o surpriza. Asa cum i-a luat prin surprindere și buletinul de secui, decuparea ținutului secuiesc. Oare suntem tara numanui?! Fiecare face si spune ce vrea, in numele democrației? Nu ma mir de ce se dorește de urgenta o noua Constituție. Și in mod special art. 1,la insistentele udmr
  Bine ca doar aprobarea ei se face prin referendum. Dumnezeu sa le dea atata bine după mintea și sufletul lor!!!

 41. Vai, dar ce mai plang patrihotii! Intre timp distrag atentia ca timp de 30 de ani patrihotii au f urar si e scrocat tara asta, iar in loc sa fie acum PIBul Romaniei cat PIBul Spaniei sau Italiei, adica mai mare decat al Rusiei, in loc sa existe o armata puternica, fara o mie de generali de carton, cu sute de avioane performante si zeci de nave militare, ii avem pe ei: patrihotii Romaniei.

 42. Primarii de orice culoare au devenit stăpânii acestei țări. De aceea susțin catotî alesiisa aibă doar 2 mandate ca și președintele.Ne este frică de președinte dictator, în schimb avem primari pe viata=dictatori

 43. Primarii și viceprimarii trebuie acuzați de trădare. Ce colaborare pot avea ei cu Rusia? Cei de la sate ce colaborare pot avea? Trădare este termenul corect. Dintre fostele întreprinderi cumpărate de către //oameni de afaceri// ruși, câte mai funcționează? Majoritatea au fost distruse, demolate, utilajele valoroase duse în Rusia și muncitorii dați afară. Asta este oferta Rusiei de colaborare. Dezastrul. Trebuie publicat de la ce partide sunt participanții, văzută reacția partidelor și luate măsuri cu asemenea trădători.

 44. Asa este cand avem cei mai prosti politicieni din istorie si din UE.. oameni astia is mai prosti ca gainile

 45. Useriștii continua cu sârg sfidarile la adresa președintelui Johannis. De-aia au ajuns unde au ajuns, adică în afara guvernării. Acum găselniță este: frați cu rusii, aplauze pentru invadarea Ucrainei. Probabil e mesaj de la Macron.

 46. A fost UNUL de la usere si deja postacii usl „usr e cu rusii”!! Si de ceilalti 39 nu ziceti nimic tovarasi? La aceasta intalnire usr a reprezentat 2.5%. Restul de 97.5 ????
  Cine pune botul la vrajeala atat de ieftina chiar merita sa fie furat.

  • Primarul CAPITALEI UNIRII , A TRADAT !!!!! Parca la USERE NU SE FACEA NIMIC FARA CONSULTARI , NICI MINISTRI NU SE POT REMANIA FARA CONSULTARI SI INTELEGERI INAINTE DE FIECARE …PAS.. Bine USERE A VOTAT COT LA COT CU HAURARI BOLSEVICI ..ACUM AU FOST DESCONSPIRATI CA AU INTALNIRI DE TAINA CU RUSII SI PENTRU USERISTI E CEVA ..NORMALLL… .In alegerile din 2024 ziceati ca aveti planuri MARI ?

 47. Nu-i ridicati statuie lui plesa ca omul e sarac cu duhul. Nu el a organizat adunarea, nu el i-a dus de mina pe ceilalti bezmetici. Dar o lista completa cu toti basbuzucii astia cam decerebrati n-ar strica. Cu apartenenta politica la vedere si traseismul aferent de asemenea. Hai redactie, ca se poate. Mai si munciti, nu dati doar cu pietre si, mai ales, nu dati informatii trunchiate. Ori tot, ori nimic.

 48. ca de obicei USR e de vina pentru tot ce e rau in romanica normala educata, acum faza internationala

  desi gestul primarului de la alba e pur si simplu de re tar d , de o p rostie rara, daca il invitat kim , mergea? sau bashar ? sau ISIS?

 49. Păreri, păreri și tot păreri…pro sau contra(majoritatea)…eu nu sunt pro rus însă mă întreb:ce vor face românii când rușii vor invada România (pt.ca asta se va întâmpla 100%)

  • Ne apara PLESA ! Mars la Moscova !!! Vom muri cu ei de gat !!! Asta se va intampla oricum mai au cimitire pe aici !!!

 50. Din partea USR a mai participat și primarul Orașului Breaza, Prahova …Dl. Bogdan Novac 🙂

 51. Nu e de mirare, GABRIELA PLESA E PRIMAR „USR PLUS”! Stanga tot la stanga trage, la comunism.

 52. Lucrurile se leaga, Plesa e in USR PLUS! A mers la Ciolos. Si Ciolos are conexiuni cu serviciile din Franta. Franta e prietena Germaniei, Germania care sta pup in fata Rusiei. Mai avem alianta cu SUA sau suntem ultima roata a Europei? Franta si Germania vor Europa cu 3 viteze, adica noi in lumea a 3 a. Romania, Bulgaria, Croatia, Slovacia, Ungaria, astea…

  Ciolos de aia nu a ajuns prim ministru, l-au blocat masonii! Asta poate fi omul Rusiei, prin Franta.

 53. Presedintele USR PLUS Dacian Ciolos e sluga Frantei. Si Franta isi doreste sa conduca Europa, cu Germania (sluga Rusiei). Deci nu e de mirare, bine ca a fost blocat Ciolos din a deveni premier. Romania sa stea cu America, altfel ne trezim ca nu mai contam in Europa deloc. Desi acum suntem printre cele mai mari tari din UE.

 54. Postaci useristi, nu va mai agitati! Tot in grupul din fata e si primarul USR PLUS de la Breaza. Ciolos are interes pentru Franta, ca Romania sa nu mai conteze. Asta inseamna o rupere a aliantei cu SUA, si sa fim condusi de Germania si Franta… Adica distrusi ca natie si suveranitate!

 55. Rusia nu recunoaste invazia lui Stalin din WW2, nu ne da tezaurul inapoi, si e promotor de ideologii groaznice pe Europa de Est. Teoriile conspiratiei de exemplu. Trolii rusi sunt reali si sigur nu apartin Statelor. Isi fac veacul pe canalele rusesti Youtube.

  Putin daca dorea sa restabileasca ordinea in Ucraina, putea sa nu proclame teritoriul ca fiind rusesc. Deci asta cu provocarile Occidentului nu tine.

  Cu rusii nu poti pur si simplu, cat timp vor fi condusi de putinisti psihopati. Degeaba ne dorim, ca nu se poate. Mai bine cu civilizatii, prin Coreea de Sud n-a mai fost picior de rus si a dus-o bine. Asta e adevarul, mai bine nu riscam nimic. Lucrurile in Rusia sunt tot mai nationaliste si e un stat comunist. Mai degraba cu chinezii decat cu astia, desi vedem ca si Huawei se ocupa de practici comuniste.

  In Rusia te otravesc astia si e pe bune, cunoastem si lupta lor interna… E destul sa te uiti la ei si sa-i vezi NECITITI! Inculti, analfabeti. Ce nu inteleg eu este ce cauta USR-ul acolo..

 56. @ rsumy

  Vezi ca majoritatea erau de la USR-PLUS! Cel din stanga e Novac de la Breaza.

 57. In primul rand toti primari astia ar trebui demisi in cel mai scurt timp . In al doilea rand am o intrebare pt primarii USRQI+ condusi la acest eveniment de seful primarilor USRQI+ Gabriel Plesa da la Alba Iulia ” mai circarilor cum este ma cu jongleriile voastre ca AUR sunt condusi de rusi „? Ati spus ca ” va manifestati interesul pentru dezvoltarea tradiției de relații comerciale și economice reciproc avantajoase cu Federația Rusa ” , macar aveti idee despre ce fel de relatii vorbiti ? Poat va spune si voua cineva ca adevaratul roman se naste cu o ura ancestrala fata de rusia , asa ca ciocul mic

 58. armata romina a omort pina la stalingrad 2,5 milioane de civili rusi [femei si copii]mai vreti tezaurul napoi?nu var fi rusine