G4Media.ro

Primarul Constanței, în subordinea căruia se află Spitalul de Boli Infecțioase, unde…

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Primarul Constanței, în subordinea căruia se află Spitalul de Boli Infecțioase, unde au murit 7 oameni în incendiu: ”În momentul de față nu sunt probleme. Instalația electrică este o instalație bună/ Nu mai țin minte exact deficiențele, sunt chestiuni legate de prize…”

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a declarat, vineri, în urma incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase în care au murit șapte pacienți internați la ATI, că ”în momentul de față nu sunt probleme”, iar instalația electrică ”este o instalație bună”.

Chițac a confirmat că ISU Dobrogea a efectuat un control al SBIC și a constatat probleme, dar a declarat că ”nu mai ține minte exact deficiențele”.

Primarul a mai spus despre managerul Stela Halichidis că are un contract de management care expiră în luna august 2022 și că aceasta a fost evaluată de Consiliul de Administrație al spitalului și nu de primărie.

 • ”Noi ne ocupă de tot ce înseamnă logistic în spitalul acesta. Au avut tot ce a fost nevoie, de la medicamente până la alimentare cu energie electrică, oxigen. Aduceți-vă aminte că anul trecut am mai cumpărat o butelie de oxigen, pentru că mai era nevoie. Am suplimentat puterea electrică cu ajutorul ENEL-ului, ca să nu fie probleme. Este adevărat că ISU a venit în control, a constatat anumite probleme, a lăsat o fișă, spitalul și-a făcut un plan de remediere a acestora și a trimis toate docuemtele către ISU (…). Nu știu exact neregulile. Până la sfârșitul anului era termen de rezolvare a acestor probleme, așa cum a zis și domnul colonel. Sigur că știam, dar în urma controlului am zis să se facă un plan de măsuri. Am sesizat consiliul de administrație. Nu mai țin minte exact care sunt deficiențele. Sunt chestiuni legate de prize… În momentul de față nu sunt probleme. Eu nu pot să mă pronunț până când organele de cercetare nu vor stabili cauzele. Instalația electrică este o instalație bună. Managerul are un contract de management, expiră anul viitor în luna august. Nu am evaluat-o eu, a evaluat-o consiliul de administrație”.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

17 comentarii

 1. Comunistu lu pește prăjit, nici matale nu mai ai ouă, i le-ai vândut lui Pustalin de mult.

 2. Coresct, la chisonau le inroseste cu gura

 3. asta e PSD si PNL doua partide nascute din PCR care au relatii cu rusnacii

 4. De preferat e sa nu ai un raport sexual cu o femeie in perioada respectiva a lunii. Dar na, inca mai sunt salbatici rusnacii

 5. Infratirea era intre Constanta, oras din Romania si Chisinau, oras din Republica Moldova. Ce legatura are sprijinul reciproc dintre doua comunitati, majoritar romanesti si mizeria in derulare in Ucraina, opiniile de afiliere ale primarilor vremelnici ai celor doua comunitati. Nu, aici e lipsa de creier, nu de oua!

 6. Pe asta am mai ascultat-o și pe timpul lui Ceașcă!

 7. La constanta e doar smecherie tupeu si muulta muulta prostie, ii intereseaza de chisinau doar daca o mai fi de furat prin ceva proiecte

 8. Oricum era o idee pr.0asta infratirea asta cat timp Mancurt Kaghebica asta e inca primar la Chisinau.
  Poate reuseste Maia sa il prinda cu vreuna din zecile de ilegalitati pe care le-a comis de cand reprezinta interesele rusilor in Basarabia.

 9. Ok. Primarul pro-rus al Chisinaului si le vopseste in culorile Rusiei si ale partidului bolsevic !

  PS. Dar de ce le arata doar la partid ? Sa i le arate si lui Putin !

 10. Toți ruși sint vinovați. Și ce ce cresc reni în taigaua rusă. După războiul lui Hitler toți nemți sint vinovați???!! Și Iohannis??!! Pardon el este sas!!!

  • Bubico, ai o mare problema cu pluralul !

   PS. Cand o sa ti-o rezolvi vom discuta si despre comentariile tale pro putiniste. Pana atunci …

  • Bubico, ai o mare problema cu pluralul !

   PS. Cand o sa ti-o rezolvi vom discuta si despre comentariile tale pro putiniste. Pana atunci …

  • Da, toți. Până la ultimul. De sute de ani nația rusă trăiește de pe urma altor nații. Îi exploatează. Și azi se consideră o specie superioară.
   Noi i-am eliberat pe romi acu aproape 200 de ani, cam târziu. Știi cum se uita la tine superiorul tau rus? Ca la o subspecie.
   Și noi.

 11. Primarul prorusnac vopsește de zor ouăle piticului de la Kremlin si așteaptă ordinul de lustruire.
  După care sluga vine si vorbește de curaj si capitulare. Jesus.

  Când ai terminat cu vopsitul ouălor spune-i piticului sa-si retragă tancurile de pe teritoriul Republicii Moldova, țara rupta de rusnaci din teritoriul românilor.
  OK curajosule? Hai si ktir.
  🖕

 12. Ba nu vedeti ca toti. Moldoveni vorbes rusa ca iei au treaba cu rusi ce. Dracu va mai. Dati mari ca republica putin vrea cu romania