G4Media.ro

Primarul Ciprian Ciucu: Locuitorii Sectorului 6 și producătorii români nu au motive…

Primarul Ciprian Ciucu: Locuitorii Sectorului 6 și producătorii români nu au motive să își facă griji pentru închiderea piețelor amenajate în spații închise

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a prezentat duminică soluțiile pentru pieţele de pe raza unității administrativ teritoriale de care răspunde – piețe administrate nemijlocit de către Primărie dar și de către operatori privaţi. Ciucu a scris pe pagina sa de facebook că locuitorii Sectorului 6 și producătorii români nu au motive să își facă griji pentru închiderea piețelor amenajate în spații închise.

„În această dimineaţă, am luat la rând piaţă cu piaţă cu conducerile Administraţiilor pieţelor, domeniului public şi poliţiei locale şi sunt în măsură să vă comunic situaţia pe fiecare în parte, precum şi soluţiile găsite. Pieţele din Sectorul 6 se împart în două categorii: (1) pieţe puţine în administrarea primăriei şi (2) pieţe mai multe în administrarea privaţilor, date pe zeci de ani (pe acest subiect voi reveni)”, a scrist pe Facebook.

Astfel, în ceea ce priveşte pieţele administrate nemijlocit de PS6, situaţia este următoarea: Piaţa „Valea Ialomiţei” este piaţă închisă, se relochează cele 60 de tarabe pe platoul parcării supraterane, cu asigurarea măsurilor suplimentare; Piaţa „Orizont” este deschisă (în spaţiu deschis), rămâne deschisă. Sunt tarabe libere, poate primi producători de la alte pieţe – 44 de tarabe; Piaţa „Apusului” este deschisă (în spaţiu deschis), rămâne deschisă – 44 de tarabe.

Situaţia pieţelor administrate de către operatori privaţi este următoarea: Piaţa „Crângaşi” este piaţă închisă, se relochează cele 48 de tarabe în parcare şi în parcarea de peste linia tramvaiului 41. Această piaţă va fi operaţională de marţi, 10 noiembrie.

Piaţa „Drumul Taberei 1” este piaţă închisă, se relochează cele 60 de tarabe pe platoul lateral şi pe trotuarul din faţa pieţei şi parţial în parcare. Piaţa „Drumul Taberei 2” este piaţă închisă deoarece se pare că operatorul nu vrea să mute tarabele în parcarea adiacentă. „Oricum, vom amenaja noi, Primăria, pentru producătorii care doresc, tarabe şi în parcarea adiacentă. Dacă operatorul se răzgândeşte, îl invit să mute tarabele temporar în parcarea adiacentă”, precizează primarul Ciucu.

Piaţa „Chilia Veche” este administrată de către Carrefour în regim de supermarket, rămâne deschisă; Piaţa „Politehnicii” Iuliu Maniu este administrată de către Lidl în regim de supermarket, rămâne deschisă; Piaţa „Lidl – Crângaşi” este administrată de către Lidl în regim de supermarket, rămâne deschisă.

Piaţa „Veteranilor I” este parţial deschisă, poate funcţiona parţial, iar Piaţa „Veteranilor II” poate funcţiona parţial, urmând să se stabilească împreună cu poliţia naţională care sunt părţile care vor rămâne funcţionale în aceste pieţe.

În Piaţa „Gorjului” pot funcţiona tarabe pe culoarul de acces, acesta fiind generos şi se va stabili împreună cu poliţia naţională care sunt părţile care vor rămâne funcţionale.

„În afară de aceste situaţii şi soluţii identificate în acest moment, voi monitoriza situaţia şi vom veni cu soluţii adiacente. Avem în lucru şi soluţia pieţelor volante, acum evaluăm oportunitatea deschiderii acestora în diferitele locaţii pe care le avem drept opţiuni”, a transmis primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

Sursa Foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Multe piete „inchise” sunt de fapt niște acvarii din termopan.
    Dacă scot geamurile devin „deschise” iar vânzătorii au acoperis deasupra capului.
    Asa nu mai trebuie sa mute tarabe decât dacă au nevoie de distanțare.

  2. Cum sa inchida prietenul interlopilor pietele, pai ii iau clanurile gatul ca la porc. Nu au zis interlopii in direct la TB ca-l voteaza pe Ciucu pentru ca a promis ca le da cateva tarabe in piata, credeti ca are curajul sa le inchida? Il lalca interlopii in picioare pe acest sclavete de primar.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.