G4Media.ro

Primăria Timișoara revocă o hotărâre prin care stabilise noile taxe locale pentru…

Primăria Timișoara revocă o hotărâre prin care stabilise noile taxe locale pentru 2022, după contestații puternice privind presupuse nereguli la vot

Consiliul Local Timișoara a revocat marți seară prin vot propria hotărâre de săptămâna trecută prin care fuseseră aprobate taxele și impozitele locale pentru anul 2022, transmite Rador.

Decizia de revocare a fost luată la propunerea primarului Dominic Fritz, după ce consilierul PSD Radu Țoancă a sesizat prefectura în legătură cu presupuse nereguli la votul inițial. Mai precis, primul proiect de stabilire a taxelor locale a fost aprobat după o repetare a votului, procedură pe care consilierul PSD a criticat-o.

Astfel, majoritatea USR din Consiliul Local a decis să anuleze hotărârea inițială ca urmare a riscului de atacare în contencios administrativ, potrivit Rador.

Surse din Primăria Timișoara au declarat că o nouă hotărâre privind taxele și impozitele, cu același conținut, va fi aprobată până la sfârșitul anului, astfel încât noile taxe si impozite să fie în vigoare de la 1 ianuarie 2022. (Sursa: Inquam Photos/ Autor: George Călin)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Competenta cat cuprinde.

    • Interesant, deci faptul ca si-a asumat greseala si le-a retras tocmai ca sa nu fie ceva ilegal face ca asta sa fie ceva rau, fata de ilegalitati facute de PSD chiar si cu legea in fata care le arata ca nu e bine. OK, buna logica.

    • Nu frate… deci cat de handicapați sa fie sa nu poată vota ceva din prima, având majoritate?

  2. TIMISOREI,FRTZ,ATI VOTAT ,CALDURA AVETI.TOT BANATU-I FRUNCEA!HA HA HA!!!