G4Media.ro

Primăria Sectorul 4 a semnat un protocol de colaborare cu Garda de…

Primăria Sectorul 4 a semnat un protocol de colaborare cu Garda de Mediu pentru eliminarea surselor de poluare

Primăria Sectorului 4 va lucra împreună cu Garda de Mediu pentru eliminarea surselor de poluare, după ce reprezentanţi ai celor două instituţii au semnat un protocol în acest sens.

„Am semnat zilele trecute un protocol de colaborare cu Garda de Mediu, în vederea protecţiei mediului înconjurător. În urma acestuia, echipele de control ale Poliţiei Locale Sector 4 vor fi sprijinite în mod real şi chiar şi însoţite de specialiştii parteneri atunci când situaţia din teren impune acest lucru, astfel încât rezultatele muncii lor să se reflecte într-un mediu mai sănătos şi un aer mai curat pentru familiile noastre.

Vom lucra aşadar împreună cu Garda de Mediu, fie că vă fi vorba de acţiuni coordonate, fie în cazul unor verificări punctuale pentru identificarea şi neutralizarea surselor de poluare de pe raza sectorului 4”, a scris primarul Daniel Băluţă, marţi, pe Facebook.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Sectorul 4 > Sectorul 1
  Mai crede cineva ca tot Bucureștiul si imprejurimile sunt poluate de niste Insi Bizari care dau foc la 5 cauciucuri si niste cabluri ?

 2. Ce se intampla in Bucuresti cu poluarea se numeste genocid daca punem in calcul si afectarea plamanilor din cauza pandemiei. Nu inteleg de ce nu poate nimeni sa stapaneasca acest grup mic de oameni iresponsabili si certati cu legea… Oare va raspunde cineva in fata legii pentru ce se intampla? In loc sa se construiasca o fabrica de reciclare a gunoiului, România va trebui sa subventioneze mai tarziu sistemul de sanatate pentru tratarea celor care se inbolnavesc astazi de plamani. Sunt socata de tot ce se întâmplă…

 3. Băluță a luat frâiele, nu îi e teamă să devoaleze mafia gunoaielor.

 4. Primarul de la 4, noul Berceanu? Mai ales noaptea ar fi de făcut razii.

  • Huh, au apărut postacii lui Băluță (Zărescu, tu ești nene?) Comentarii scurte, laconice chiar, în care ni se transmite cât de bun ne e primarul.
   Câți copaci s-au defrișat ( coafat în stilul băț sau sugrumat cu dale de beton prin asfaltul noilor parcări) în mandatul lui Băluță? Și câți s-au plantat serios? (nu vorbim aici de gazonul și jardinierele cu copăcei de pe bulevarde) Aud?
   Cât spatiu verde a desființat primăria sect4 prin asfaltul noilor parcări gen anii ’60? Și cât spațiu verde a dispărut prin construcția de blocuri între blocuri și pe spații verzi aiurea? Acum suntem mari ecologisti! Pfff…

 5. Păi una din surse e distrugerea copacilor “toaletați” excesiv ani de-a rândul în fostul mandat… acum ne dăm ecologiști

 6. Ce-ar fi sa opreasca Politia Locala toate conservele care scot fum de 20m in spate si sa le ia talonul ?! Mult mai util deca sa stea cu girofarul in fata la shaormerie sa vegheze la depasirea limitei legale de usturoi in maioneza ….

 7. Daca era pe vremea protocoalelor…, Statul paralel , Dragnea Remember???
  Hantenta3? a zis protocoale…

 8. Ne dam ecologisti ,dar dam aprobari pentru constructii in parc ,construim in delta vacaresti ,desfintam sere si toate spatiile publice cu verdeata pentru a construi blocuri ,sectorul 4 este sufocat de blocuri ,seara pe Vacaresti stai si 2 ore in traficul infernal (noxe ,noxe si iar noxe ) dar suntem ecologisti .