G4Media.ro

Primăria Piatra Neamţ anunţă închiderea unui pod pietonal din zona Pieţei Centrale…

Foto: ZiarPiatraNeamt

Primăria Piatra Neamţ anunţă închiderea unui pod pietonal din zona Pieţei Centrale după fisurarea plăcilor de mozaic

Reprezentanţii Primăriei Piatra Neamţ au anunţat că accesul pe podul pietonal de peste Cuiejdi din zona Pieţei Centrale, fosta fabrică 8 Martie, va fi închis, în urma incidentului de duminică dimineaţă şi anume fisurarea plăcilor de mozaic de pe suprafaţa acestuia, până la realizarea unei noi expertize tehnice, potrivit News.ro.

„De luni vom demara procedura pentru construirea unui nou pod pietonal în această zonă. Accesul în Piaţa Centrală dinspre cartierele Precista şi Centru se poate face în continuare pe strada Dimitrie Leonida şi Bulevardul Mihai Eminescu”, a mai transmis Primăria Piata Neamţ.

Publicația locală ziarpiatraneamt.ro a prezentat marți dimineață situația podului pietonal de la Piața Centrală, afectat de ruperea plăcilor de mozaic.

Prefectul județului, Adrian Niță, a criticat primăria pentru că de 6 luni nu a reparat podul: „Nu mai e mult și se împlinesc 6 luni de când m-am adresat ISC pentru a semnala starea deplorabilă în care se află câteva poduri pietonale din oraș, printre care și cel din zona fostei fabrici 8 Martie. Urmare a acestui demers, Primăria a fost sesizată oficial de către Inspectoratul de Stat în Construcții, iar în urma expertizei impuse s-a constatat că sunt necesare intervenții de urgență.”, a transmis acesta într-un mesaj publicat cu scurt timp în urmă.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Vi-l intareste sosetuta cu polistiren!

  2. L-au inchis si pe asta si asa ramane. Puntea de la strand au inchis-o de vreo doua luni in Piatra Neamt si n-au reparat nimic la ea de atunci. Peste trei ani probabil tot asa o sa arate.

  3. Il „renoveaza” Arsene ca e specialist!