G4Media.ro

Primăria din Arad amenajează un centru de vaccinare drive-thru / Arădenii pot…

Primăria din Arad amenajează un centru de vaccinare drive-thru / Arădenii pot solicita și vaccinarea la domiciliu

Primăria Arad anunţă că a început amenajarea unui centru de vaccinare anti-COVID-19 în parcarea unui hipermarket, unde se va administra serul de la Pfizer fără programare, relatează Agerpres.

Viceprimarul municipiului Arad, Lazăr Faur, a făcut anunţul pe contul său de Facebook, unde a postat fotografii cu operaţiunea de amenajare a centrului.

„Pregătim centrul de vaccinare drive-thru din parcarea Real/Remarkt – Jumbo. În acest centru vaccinarea se va face fără programare, direct în maşină, cu vaccin Pfizer. Dacă mergeţi la cumpărături de Paşti, durează doar 15 minute să vă imunizaţi”, a scris viceprimarul.

Ulterior, el a anunţat că Primăria Arad porneşte o campanie de susţinere a imunizării, care se va putea face şi direct acasă la doritori.

„Pentru cei care doresc, există şi posibilitatea vaccinării la domiciliu. Ne adresăm tuturor, dar în special persoanelor vârstnice care nu se pot deplasa la centrele fixe de vaccinare. Programarea se face extrem de simplu, la telefon”, a anunţat Lazăr Faur.

Sursa foto: Primăria Municipiului Arad / Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Care este intervalul orar in care se face vaccinarea?