G4Media.ro

Primăria Craiova începe un program pilot pentru transportul elevilor / Olguța Vasilescu:…

Primăria Craiova începe un program pilot pentru transportul elevilor / Olguța Vasilescu: Programul Transport școlar pentru toate unitățile de învățământ va fi aplicat pe fonduri europene

Primăria Craiova începe derularea unui program pilot pentru transportul elevilor, în cele mai aglomerate zone din oraș, iar Olguța Vasilescu anunță că programul va fi extins pentru toate unitățile de învățământ, printr-un proiect cu fonduri europene.

Olguța Vasilescu a anunțat, pe pagina ei de Facebook, că Primăria Craiova începe derularea programului de transport școlar cu două zone pilot, care sunt și cele mai aglomerate dimineața: zona centrală care cuprinde Colegiile Carol I si Elena Cuza și zona Brâncuși unde funcționează Școala 2 Traian, Școala Terraveda și Liceele CFR și Brâncuși.

„Părinții urmează să își dea acordul pentru ca elevii din clasele primare să folosească acest tip de transport gratuit, RAT Craiova va pune la dispoziție autobuzele necesare, precum și însoțitorii elevilor pe traseul acasă-școală și retur, iar Primăria va asigura finanțarea și va crea alveolele necesare staționării autobuzelor”, precizează primarul Craiovei.

Olguța Vasilescu mai anunță că Programul Transport școlar pentru toate unitățile de învățământ va fi aplicat pe fonduri europene, urmând să fie depus un proiect pentru achiziționarea autobuzelor și microbuzelor necesare.

Citește și

Primăria Cluj a cumpărat 10 noi autobuze pentru transportul elevilor odată cu reînceperea școlii în format fizic, în Iași sunt linii speciale, Bucureștiul a desființat proiectul-pilot pentru 6 școli

Proiect: În localităţile cu peste 50.000 de locuitori să se organizeze curse exclusiv pentru transportul elevilor

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

 1. acum sunt bune fondurile UE?

 2. Mi-e rusine pentru Craiova, ce primar au… O extremista ceausista, care n-a ezitat sa pupe inelul lupului de Teleorman… Voi craiovenilor o mai votati si in 2024?

  • Cui ii pasa ca iti e tie rusine? Vezi ca a reusit sa faca multe lucruri bune in Craiova. Si va mai face. Acum incepe si anveloparea blocurilor.
   Transportul elevilor la scoala cu autobuze speciale ar trebui sa fie prioritar. Cum a inceput scoala cum s-au blocat strazile. Dar poate ca tie iti place sa stai in trafic. Eu mai am si alta treaba decat sa stau in trafic, prin fum de carburant ars.
   Probabil ca o vor vota si in 2024, te oftici? Stii tu drumul expres Craiova Pitesti? Daca nu era ea nu incepea niciodata.
   Eu stau in megaorasul liberal Timisoara. Craiova are stadion modern. sala polivalenta, aquapark, gradina zoologica, stadion de atletism, spitale renovate, centura.
   Timisoara, nimic din ce am enumerat mai sus.
   Oare de ce o vota-o lumea?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.