G4Media.ro

Primăria Capitalei: De sâmbătă, capacitatea evenimentului Bucharest Christmas Market din Piaţa Universităţii…

Primăria Capitalei: De sâmbătă, capacitatea evenimentului Bucharest Christmas Market din Piaţa Universităţii este limitată la 1.000 de persoane simultan. Programul se va încheia la 21.00

Primăria Capitalei a anunţat noi reguli mde la Târgul de Crăciun din Piaţa Universităţii, reglementate printr-o hotărâre emisă de către Guvern. Prin urmare, de sâmbătă, capacitatea evenimentului Bucharest Christmas Market din Piata Universităţii este limitată la 1.000 de persoane simultan, iar programul se va încheia la ora 21.00, în fiecare seară, transmite News.ro.

Hotărârea de Guvern care reglementează regulile pentru participarea la Târgul de Crăciun din Piaţa Universităţii poate fi accesată AICI.

„Pentru a evita timpii de aşteptare de la intrări, în noul context al limitării capacităţii locaţiei, vă aşteptăm încă de dimineaţă să petreceţi momente frumoase alături de cei dragi sau să vă faceţi cumpărături în linişte. Astfel, noul program al Târgului de Crăciun Bucureşti va fi de luni până vineri, între orele 12:00-21:00 / sâmbătă-duminică, între orele 10:00-21:00. Pentru a ne bucura cât mai mulţi de perioada aceasta frumoasă din an, pe 29, 30 noiembrie şi pe 1 decembrie, declarate zile libere, târgul se va deschide la ora 10:00.
Primăria Capitalei reaminteşte că pentru o gestionare adecvată a numărului de vizitatori, esenţială din motive de sănătate şi siguranţă accesul în târg se va face pe bază de bilet, care va acoperi, de asemenea, o parte din costurile organizării evenimentului.

Preţul biletului care asigură o intrare/zi la târg este de 5 lei la achiziţionarea online, respectiv de 7 lei, la casa de bilete din locaţie. Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit.
Biletele online sunt disponibile începând cu 12 noiembrie, iar casa de bilete, funcţionează pe toată durata de desfăşurare a evenimentului Bucharest Christmas Market.

 

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Bucharest Christmas Market!!!!!!! Chiar nu s-a putut găsi un nume în limba română? Sau la București nu se mai vorbește românește?!

  • 🙂 Și ăla din Drumul Taberei, West Side Christmas Market, parcă au copiat la teză după ăla din ultima bancă.
   L-au mai marketizat și pe săracul Jesus .

  • De ce mă ț.i se pare că la noi nu se vb engleza ? In loc sa fiți mândri…vai de voi ,hal de oameni.Saraciilor din cauza voastră e tara asta de ras.

  • Ba da, dar suna respingator ”Târgul lui Moș Gerilă” unde vii sa bei precum Berilă!

   Nu găsești? :))

 2. Erau prea multi vaccinati doritori sa mearga la market, cu taxa de intrare acum e sigur ca nu depasesc mia de clienți.

 3. suntem in noiembrie, or sa se usuce brazii pana la craciun. iar incep petrecerile, poate intram in carantina inainte sa treaca anul

 4. Vai, redactia, dar ce pudici sinteti taica! Sau sa zic mai bine, pudibonzi?

 5. Fusăi ieri prin capitala cu niscaiva treburi si zic hai sa duc copii pă la Therme si de încheiere sa-i duc prin targ. Am ajuns pe 19 00, a durat vreo 30 min pana am gasit un loc de parcare „la baieți”. Ajuns la locul cu pricina am realizat ca ne trebuie vreo 3 ore doar ca sa intram, ce sa mai vorbim de cumparat ceva. Pentru a nu pleca acasa cu copii dezamagiti total am vizitat un alt simbol iconic al Bucurestiului, Dristor Kebap 😉.
  PS. Am observat ca pe cladirea de peste drum de targ este scris peste tot cu vopsea neagra folosindu-se un sablon mesajul „Citu salveaza economia”. Realizez acum ca s-a investit masiv si ca (eu cel puțin) am fost pacalit BIG TIME de un adevarat aparat de propaganda atunci cand a fost schimbat Orban. Orban care si-a dat seama ca si-a bagat dracul coada in partid si a plasat ministerele de control la USR.

 6. E CHRISTMAS-BUCHAREST-MARKET !

  🤠 YEAH! 🇺🇸