G4Media.ro

Prima predică susținută de Papa Francisc, după ridicarea restricțiilor. Puțini credincioși au…

Prima predică susținută de Papa Francisc, după ridicarea restricțiilor. Puțini credincioși au primit acces în Piața Sf. Petru, pentru păstrarea măsurii distanțării

Italia a ridicat o bună parte dintre restricțiile impuse pentru combaterea epidemiei de Coronavirus, începând din 18 mai. Relaxarea restricțiilor vizează și reluarea slujbelor religioase, nu fără a fi menținute măsurile de distanțare.

Papa Francisc a susţinut duminică, 24 mai, prima sa predică pentru credincioşii adunaţi în Piaţa Sf. Petru, de la ridicarea restricţiilor – transmite DPA, conform Agerpres.

În piaţă, au fost lăsaţi să intre foarte puţini credincioşi. Aceştia au fost îndrumați să respecte distanţa socială pentru a se proteja împotriva noului coronavirus.

Piaţa din faţa Bazilicii Sf. Petru a stat închisă din luna martie, până luni, 18 mai. În toată această perioadă Papa Francisc a susţinut rugăciunea de amiază de la fereastra Bibliotecii Apostolice a Vaticanului, rugăciune ce era transmisă prin live-stream pe internet către credincioşi.

Sursa Foto: Agerpres

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter