G4Media.ro

Prima etapă de selectare a voucherelor pentru Rabla Electrocasnice începe vineri/ Se…

Prima etapă de selectare a voucherelor pentru Rabla Electrocasnice începe vineri/ Se împart tichete în valoare totală de 14 milioane de lei pentru mașini de spălat rufe, vase, frigidere

Prima etapă de selectare a voucherelor în cadrul Programului Rabla pentru Electrocasnice începe astăzi, la ora 10.00, putând fi generate vouchere de 400 de lei pentru maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase şi frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare.

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a anunţat că vineri, la ora 10.00, va începe prima etapă de selectare a voucherelor din aplicaţia informatică dedicată Programului Rabla pentru Electrocasnice.

Bugetul alocat acestei etape este de 14 milioane de lei.

Astfel, persoanele fizice vor avea posibilitatea să intre în contul de utilizator creat şi să genereze vouchere aferente categoriei de electrocasnice dorite:

– 400 de lei pentru maşini de spălat rufe, inclusiv cu uscător având cel puţin noua clasa energetică C;

– 400 de lei pentru maşini de spălat vase având cel puţin noua clasă energetică D;

– 400 de lei pentru frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare având cel puţin noua clasă energetică E;

Voucherele se pot genera până în 2 decembrie, la ora 23.59, sau până la epuizarea bugetului alocat acestei etape.

Etapa a doua este programată să înceapă în 3 decembrie, cu vouchere aferente categoriei din care fac parte televizoarele, laptopurile şi tabletele, iar etapa a treia în 10 decembrie, cu vouchere aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer condiţionat, uscătoarele de rufe şi aspiratoarele.

sursa: News.ro, sursa foto: Pexels/ Amina Filkins

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Am intrat sa generez voucher la ora 10.08 si mi-a aparut deja mesajul: Error: Bugetul alocat programului a fost epuizat!
    Cum e posibil ca in 8 minute sa se epuizeze 14 milioane de lei?

  2. Ma indoiesc puternic ca statul roman e capabil sa faca o aplicatie web care sa proceseze 35.000 de cereri in 5 minute. Pur si simplu nu cred ca are competenta asta. Nu ca nu e posibil, pentru ca e. Doar ca statul roman nu a facut niciodata vreun tool web eficient…