G4Media.ro

Prigojin, către mercenarii Wagner care luptă la Bahmut: „Nu vă retrageți. Veți…

Sursa foto: Olga MALTSEVA / AFP

Prigojin, către mercenarii Wagner care luptă la Bahmut: „Nu vă retrageți. Veți da dovadă de lașitate. Nu veți mai fi respectați. Poporul ucrainean nu vă va ierta. Rezistați. Luptați până la capăt”

Șeful grupului de mercenari ruși Wagner, Evgheni Prigojin, s-a adresat soldaților săi implicați în luptele grele cu forțele ucrainene în orașul strategic Bahmut, din regiunea estică Donețk, relatează Sky News.

Comentariile atribuite infamului om de afaceri ar fi fost o adresare directă către Volodimir Zelenski, care a declarat anterior vineri că Ucraina nu va renunța să lupte pentru „fortăreața” Bahmut.

În remarci aparent menite să-l provoace pe liderul ucrainean, Prigojin ar fi spus: „Mulți oameni vă cer să retrageți trupele din Bahmut.

Nu faceți acest lucru. Artemovsk [fostul nume al orașului Bahmut] este evenimentul principal al acestui război. Trebuie să continuăm să luptăm”.

„Veți da dovadă de lașitate. Nu veți mai fi respectați. Poporul ucrainean nu vă va ierta că ați predat Artemovsk unei structuri militare private. Rezistați. Luptați până la capăt”, a mai afirmat Prigojin.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

 1. -1 rubla
  Orc parca rimeaza cu porc.

 2. Si daca sunt pierderi imense…ce te bucuri asa? Parca voiai pace.

 3. Daa foarte comic. Apropo ce caută neinvitată o armată privată pe teritoriul unei tari independente ?

 4. Lost in translation. În 4-5 luni vă lasă Chat GPT șomeri pe toți.

 5. @Florin hopa rusnacu propagandist ciorditor de nume cu dumele, imd cum apare un articol baga dume ieftine de 3 lei, castigati de mama focului pe teren, de aia te dai de ceasul mortii cu minciunile si propaganda, ce imi place sa vad v..iermii rusnaci cum se tarasc. Kievul cucerit in 3 zile, ahahahaha ce natie de r..atati, Z de n..azisti, de aia ati ales litera Z.

 6. Re..tardatul asta care postează de zor pe aici e mulțumit de golaniile spuse de un dement! Sa l vedeți ce spor are la articolul asta!

 7. „o să muriți toți dar e un sacrificiu pe care îl pot face”

 8. Lool simioaneeee florin zis flo.cea tu esti ma thembelulle 😆 🤣 😂 si supta, pardon lupta si dai, si lupta 😆 🤣 😂 😹 what a fcuking cocksucker loser 😆 🤣 😂 😹

 9. @Florin Vladimir Aleksandrovici??? What? Cum se da rusnacu de gol, bine ca stim de unde scrii si de unde iti preiei dumele, ahahaha, ce r..atat cu mana lui se da de gol, de parca nu stiam ca scrii direct din b..uda numita Rusia.