G4Media.ro

Prezența Rusiei în Siria a devenit „mai agresivă” după invazia din Ucraina…

sursa foto: captură video Youtube

Prezența Rusiei în Siria a devenit „mai agresivă” după invazia din Ucraina / Grynkewich: Generali ruși care au eșuat în Ucraina încearcă să-și facă din nou un nume în Siria

Prezența Rusiei în Siria a devenit „mai agresivă” atât în aer, cât și la sol de la invazia din Ucraina, a declarat luni, în timpul unei dezbateri în cadrul Air & Space Forces Association’s 2022 Air, Space & Cyber Conference din Maryland, locotenent-generalul Alex Grynkewich, șeful Comandamentului Central al Forțelor Aeriene ale SUA, care supraveghează prezența Forțelor Aeriene ale SUA în Orientul Mijlociu, potrivit CNN.

„Prezența rusă în Siria a devenit, aș spune eu, mai agresivă de la invazia ucraineană”, a spus Grynkewich.

Forțele americane văd această „presiune sporită atât în aer, cât și la sol din partea rușilor”, a adăugat Grynkewich.

„Sincer, este un pic îngrijorător, în condițiile în care avem forțe la sol și avioane rusești înarmate care le survolează”, a spus Grynkewich.

Grynkewich a declarat că el crede că această activitate rusă este determinată de „unele dintre personalitățile liderilor ruși care se află în Siria în acest moment”.

„Unii dintre acești ofițeri generali ruși au eșuat, sincer, în Ucraina din toate motivele pe care generalul Hecker le-a subliniat în față, iar acum sunt în Siria, iar evaluarea mea este că încearcă să-și facă din nou un nume și să își recâștige o poziție favorabilă în cadrul forțelor armate ale federației ruse. Nu cred că vor reuși, dar asta este ceea ce încearcă să facă”, a adăugat Grynkewich.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Cum a spus si Donald trump, „we’re taking their oil”!

    • Sincer, orice spune oranjgutanul este lovit de nulitate. Cred ca si legea gravitatiei ar fi caduca dupa ce ar citi-o wigman

    • Generalii ruZnaci care si-au luat lamuye in Ukraina se duc sa moara in Siria :))

  2. Nu i-aș numi „personalități” pe ruși, sunt cu toții niște ratați.

  3. Ha ha… arabii sunt amicii lui Putin… o să ia și Olaf o m*ie… :)))