G4Media.ro

Pressone: Adrian Chesnoiu, noul ministru al Agriculturii, a fost ofițer în serviciul…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Pressone: Adrian Chesnoiu, noul ministru al Agriculturii, a fost ofițer în serviciul secret “Doi ș’un sfert” al Ministerului de Interne

Adrian Chesnoiu (PSD), noul ministru al Agriculturii, a fost ofițer în serviciul secret “Doi ș’un sfert” al Ministerului de Interne, scrie publicația PressOne.

Informația, care nu figurează în CV-ul oficial al lui Adrian Chesnoiu, a fost confirmată pentru PressOne de Adrian Chesnoiu cu o oră înainte de ceremonia depunerii jurământului la Cotroceni.

Chesnoiu a scris în CV-ul postat pe site-ul Camerei Deputaților că între august 2005, anul în care a absolvit Academia de Poliție, și august 2011 a fost ofițer specialist în investigarea fraudelor, afaceri europene și anticorupţie în Ministerul de Interne, fără a preciza că a lucrat în Direcția Generală de Protecție Internă (DGPI), cunoscută drept ”Doi și-un sfert”. (Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro)

Citește tot articolul pe PressOne

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

24 comentarii

 1. Deci polițist agricultor. Sapa ogorul cu bulanul din dotare.

 2. Problema crimei organizate inscaunate in varful statului roman e cat a furat, ucis si musamalizat.

 3. VA ASIGURA TRIAJUL HOTILOR. POT FURA DOAR CEI DIN CASTE.

  • Felicitari!!!!! Noi, fermierii mici stim ca ati facut lucruri bune pentru noi cand ati fost in fruntea AFIR si suntem convinsi ca veti face pentru noi mult mai multe lucruri bune!!!

 4. Doi ș’un sfert, feuda Vulpii Ardelene, unchiul lui Julien, alt AGRICULTOR de SUCCES ! 😂

  • Ciolos a fost militar in termen la trupele de securitate. Adica pifan, racan, un purtator de manta si boneta. Milioane de tineri de 18-19 ani au servit stagiul militar OBLIGATORIU in trupele MAI sau MApN, inainte de ’89. Termina cu intoxicarile astea fara logica. Poate astea prind la cre.ti.nii ca tine, dar nascuti dupa anii ’90 si care nu stiu pic de istorie.

  • @ amok
   Ia mai caută un pic si vezi cine si de unde e Vulpea Ardeleană, lasă dezinformarile.
   Si vezi ca nu oricine ajungea sa faca armata la trupele de Secu, mai uSECUriciule.

  • Cascheta, nu boneta.

  • Am făcut la secu, bolovane!
   Și nu a trebuit sa fiu nu știu al cui!
   M-au lua ei așa… Mai b făceam oriunde altundeva…
   Ești un toxic.

 5. Din militian, ministru…nu-i putin

 6. Deci le-au trebuit 30 de ani să acapareze puterea în România, în mod oficial cu acte în regulă, acum politicul și administrația sunt preluate de foștii ofițeri de informații, mai tineri sau mai în vârstă. Pentru cei care au prins evenimentele din 89 vor înțelege că acuma s-a finalizat schimbul de putere după lovitura de stat.

  • Pai la fel erau si cand erau despartiti numai ca cuma de frica USR fac front comun.

 7. Care e noutatea? Toți din FSN sunt securiști sau copii de securiști sau marionete ale serviciilor. Ce e trist, serviciile sunt un fel de protecție a cleptocratiei și nu apărători ai viitorului României!

 8. ca sa vezi unde sunt securicii

 9. Avem noroc se putea și mai rău (dr ginecolog,medicina legală ).Deci stam bine.

 10. Nici măcar nu a absolvit Ferdinandul, un alt habarnist.

 11. Armata PCR a trecut de partea poporului și a militarilor ce urmează să fie trecuți prin Secția 9 COVID, Obregia, prin electro șocuri.

  De asemenea, scriitorul practicilor securității dr. psihiatru Marian Popa salută noua hoardă de psihiatrii bulangii de la Târgoviște, al doilea centru al securității PSD.

  Salut Chesnoiule.

 12. Prieten cu alt general de marcă pesedistul Dan Nica, spion de telecomunicații pentru palestinian.

 13. Dacă a făcut Academia de poliție si master în siguranță națională unde vroiati sa lucreze? Cata prostie pe postaci de mai sus. Usr iști si auristi probabil frustrați rau de tot🤮

  • Ideea este ca nu prea trebuie amestecata politica cu securitatea sau cu armata. Trebuia sa ramana sa lucreze acolo, la „Doi ș’un sfert”, nu la Ministerul Agriculturii. WTF! Nu ne mai vindecam! Vai capu nostru!

 14. Inainte de a comenta aberatii la adresa lui Adi Chesnoiu,urmariti activitatea sa profesionala,este unul dintre cei mai bine pregatiti tineri politicieni,vreti reformarea clasei politice dar jigniti fara temei,felicitari si succes in postul de ministru Adi Chesnoiu!

 15. Doi și un sfert e o organizație ocultă? Dacă nu care e problema?