G4Media.ro

Președintele Zelenski: Kievul este pregătit să abordeze garanțiile de securitate în diferite…

Sursa foto: Twitter / Volodimir Zelenski

Președintele Zelenski: Kievul este pregătit să abordeze garanțiile de securitate în diferite formate. Nu ar putea exista securitate în Europa fără securitatea Ucrainei

Președintele ucrainean Vladimir Zelenski a declarat că Kievul este gata să discute despre garanțiile sale de securitate în diferite formate în timpul unui apel telefonic cu omologul său american Joe Biden, potrivit site-ului oficial al președinției Ucrainei.

După cum a remarcat biroul prezidențial, Zelenski i-a mulțumit lui Biden pentru „sprijinul neclintit al Statelor Unite pentru suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei și a subliniat importanța de a oferi garanții eficiente de securitate pentru țara noastră”.

„Suntem pregătiți să le discutăm în diferite formate”, a subliniat liderul ucrainean. El a mai spus că „nu ar putea exista securitate în Europa fără securitatea Ucrainei”.

Sursa foto: Twitter / Volodimir Zelenski

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Putin a câștigat. Probabil Ucraina renunță la aderarea la NATO. Incertă având în vedere conflictul cu Rusia. Renunță la Crimeea chiar dacă nu declarativ. Înlocuiește reintegrarea Crimeei cu reîntregirea pașnică a țării. Adică să fie rușii de acord. La Sfântul Așteaptă. Și acordă largă autonomie republicilor rebele.

    • putin nu poate obtine mai mult decit ceea ce are deja . unde vezi tu ca a cistigat . ar cistiga daca ar ocupa ucraina lucru ce nu se poate intimpla in acest moment .

  2. Mai vedem noi despre asta.

  3. Cand o sa inteleaga si baiatu asta ca el e singurul care poate determina finalul acestei crize declarand oficial ca Ucraina renunta la cererea ei de a fi primita in NATO? NATO nu poate sa spuna ca nu o primeste, dar el poate spune ca nu mai vrea NATO. In acest caz Putin nu mai are nicun motiv sa pretinda ca NATO sa se angajeze ca nu o va primi ca membru.

    • ar fi o solutite de moment acceptabila si acceptata .

    • si asa nu intra in nato curind si nici in ue . nu ii costa nimic sa zica ca nu vor ei deocamdata .

  4. Aaaaa stai NATO e de o alianta defensiva…