G4Media.ro

În plin război în Ucraina, președintele Vucic se laudă cu felicitările lui…

sursa foto: Kremlin.ru

În plin război în Ucraina, președintele Vucic se laudă cu felicitările lui Vladimir Putin cu ocazia Zilei Serbiei: „Relațiile dintre țările noastre se bazează pe tradiții vechi de secole de prietenie, apropiere culturală și spirituală”

Președintele rus Vladimir Putin l-a felicitat pe omologul său sârb Aleksandar Vucic cu ocazia Zilei Statului Serbiei, a postat președintele sârb pe Instagram, transmite oficiosul Kremlinului, Tass.

„Ambasadorul Rusiei în Serbia mi-a înmânat un mesaj de felicitare din partea președintelui Vladimir Putin cu ocazia Zilei Statului”, a declarat Vucic. „I-am mulțumit pentru felicitări și am remarcat în mod special simbolismul excepțional al Sfeștaniei, ca sărbătoare în care se întâlnesc istoria și statalitatea noastră, spiritul de libertate și dragostea pentru Patrie și cele mai înalte valori pentru care am luptat timp de secole”, a conchis șeful statului.

„Relațiile dintre țările noastre se bazează pe tradiții vechi de secole de prietenie, apropiere culturală și spirituală. Sunt convins că vom continua să consolidăm în mod cuprinzător parteneriatul strategic ruso-sârb și să dezvoltăm o cooperare constructivă în diverse domenii. Acest lucru răspunde, fără îndoială, intereselor fundamentale ale popoarelor noastre frățești. Vă doresc din toată inima sănătate și succes, iar tuturor cetățenilor Serbiei fericire și prosperitate”, citează serviciul de presă al președintelui sârb textul mesajului.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Are dreptate Mucic sunt foarte apropiate cultural cele doua popoare Pentru ambele recursul la forta si violenta este unicul argument ( a se vedea crimele de razboi ale sarbilor in recentele razboaie balcaice (chiar daca si altii – croatii- au recurs la aceiasi metoda de impunere))

  2. Traditii vechi: vodka si slibivica.