G4Media.ro

Președintele UEFA, despre criticile aduse programului încărcat al meciurilor: „Discursul este simplu.…

sursa foto: Facebook/ UEFA EURO2020

Președintele UEFA, despre criticile aduse programului încărcat al meciurilor: „Discursul este simplu. Dacă joci mai puţin, iei mai puţini bani”/ „Cei care ar trebui să se plângă cu adevărat sunt muncitorii din fabrici care câştigă 1.000 de euro pe lună”

Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, apără, într-un interviu acordat Gazzetta dello Sport, programul intens al meciurilor pe care mai mulţi antrenori l-au criticat în ultima perioadă, conform News.ro.

„Este uşor să ataci mereu UEFA şi FIFA”, a spus slovenul în vârstă de 54 de ani. „Discursul este simplu. Dacă joci mai puţin, iei mai puţini bani”, a spus el.

Preşedintele UEFA a folosit o comparaţie pentru a-şi susţine punctul de vedere: „Cei care ar trebui să se plângă cu adevărat sunt muncitorii din fabrici care câştigă 1.000 de euro pe lună”, a adăugat el.

Prin urmare, UEFA nu intenţionează să reducă ritmul meciurilor, aşa cum este ilustrat de crearea din 2024 a unui „turneu de deschidere” anual înaintea Ligii Campionilor.

sursa foto: Facebook/ UEFA EURO2020

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Despre aia care mor pe teren, nici o parere xe rau.

    • Are dreptate ,totul se învârte în jurul banilor, viata omului nu mai contează dar Are perfecta dreptate de cei ce muncesc în fabrici ptr 1000 de euro , dar sa vina în România sa vadă cum lucrează alții pe 300 de euro pe post de sclavi zilieri, și nu se plâng și nimeni nu ii baga în seama

  2. Si sa roteasca jucatorii sau sa se concentreze pe mai putine competitii si in rest sa bage juniorii.