G4Media.ro

Președintele Trump a autorizat declasificarea tuturor documentelor secrete din ancheta legată de…

Foto: Facebook / The White House

Președintele Trump a autorizat declasificarea tuturor documentelor secrete din ancheta legată de presupusa ingerință a Rusiei în alegerile din 2016

Președintele SUA, Donald Trump, a anunțat miercuri că a autorizat declasificarea tuturor documentelor secretizate din ancheta federală legată de presupusa ingerință a Rusiei în alegerile prezidențiale din 2016 și în spargerea serverelor campaniei lui Hillary Clinton, transmit Fox News și Reuters.

Trump a făcut anunțul pe Twitter, fiind imediat lăudat de aliații săi politici și criticat de democrați.

Declasificarea vine după ce șeful Serviciilor Naționale de Informații, John Ratcliffe, a desecretizat alte documente care arată că fostul director al CIA, John Brennan, l-a anunțat pe ex-președintele Barack Obama despre intenția candidatei Hillary Clinton de a face o legătură între Donald Trump și Rusia înainte de alegerile prezidențiale din 2016, potrivit Fox News.

Foto: Facebook / The White House

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

14 comentarii

  1. presupusa intentie impreuna cu presupusul amestec ne arata un presupus adevar de catre un presupus demnitar .

  2. Cu ocazia scandalurilor din ultimii 4 ani, as vrea sa vad la puscatie in sfarsit nu doar gainari sau servitori ci oameni din serviciile secrete care s-au dezis la ilegalitati/infractiuni/minciuni/falsuri , operativi deepstate, asta daca vor sa mai fie credibila treaba cu statul de drept.

  3. Cu alte cuvinte, Russia hoax a fost o invenție a democraților în cârdășie cu CIA.

    • Mass propaganda media, denatureaza, panicheaza, insulta si induc in eroare atat de mult situatia reala, incat nu stii ce sa crezi, ce mai e adevarat sau nu.

    • Cum e „hoax” daca s-a lasat cu condamnari pentru 37 de demnitari americani? Raspunde-mi la asta, sclav rus ce esti.

      Singurul motiv pentru care Trump nu e la puscarie acum, e pentru ca exista o opinie legala a DOJ care spune ca e prea riscant pentru tara sa pui sub acuzare un presedinte in functie.

      Intre timp, in Rusia, Putin poate asasina pe oricine, fara rezistenta, cum au incercat sa-l omoare pe Navalnii si nu e vreo speranta ca va fi vreodata altfel.

    • @Vladimir Putin e un gunoi
      Da, gunoiule, au fost condamnați pentru că totul a fost o lucrătură a serviciilor secrete.
      Bagă-te înapoi în scorbură.

    • @Master,
      Dacă te aude idolul tau, Crăcănel, nu te văd bine! Zic să trimiți mai bine un curier să ridice plicul din Kiseleff 6, că nu m-aș mira dacă ar fi lipit cu Novociok in loc de Липинол …

  4. Apare Vladimir putin gunoierul și ne explica el care e situația. Orange man Bad, Hillary e o zeița, precis suntem postaci ruși și nu ne place democrația, biden va pune batista pe țambal dacă iese prezident si Trump la pușcărie pentru ca Rusia. Hai al meu, invrajbeste-te…

    • E @Scaraoțchi-fake/Bad@-fake/@Dan tapalaga-fake

    • Cunoastem, cunoastem ca e fake-ul, oricum o fi, le mai si nimereste, de exemplu acum are dreptate, minoritarul sexual despre care vorbeste, e minus cateva doage, are vocabularul limitat la 10 – 15 cuvinte: PSD, Vladimir Putin, troll rus, Trump fascistul si gunoi, un adjectiv pe care ar trebui sa si-l asume pt ca se incadreaza perfect.

  5. Ingerinta lui Hillary Clinton a avut efect de bumerang.

    • Nu, ingerinta rusilor a avut efect de bumerang, republicanii si Trump sunt cei mai dispretuiti oameni din America.

  6. Trump frustrat, nu i vine sa creada ca inca nimeni cu a fost acuzat de procurori de tradare:

    https://www.revolver.news/2020/10/frustrated-trump-cant-believe-no-ones-been-prosecuted-for-treason-yet/

  7. Hillary de cand l-a prins pe Cinton cu amantele sub masa, a luat-o razna total.Este una din cele mai hidoase fiinta antiumanitate, sustinatoare a cartelurilor medicale si de tip bancar!