G4Media.ro

Președintele Parlamentului Ungariei, surprins în timp ce le spunea șefilor serviciilor secrete…

Președintele Parlamentului Ungariei, surprins în timp ce le spunea șefilor serviciilor secrete că partidele rivale ale Fidesz sunt cea mai periculoasă amenințare la adresa securității naționale

László Kövér, unul dintre cei mai influenți politicieni din Fidesz, președintele Parlamentului Ungariei, s-a adresat unei audiențe speciale la sfârșitul lunii februarie a anului trecut, transmite telex.hu. 

Cu ocazia împlinirii a treizeci de ani de existență a organizațiilor, el s-a adresat actualilor și foștilor conducători ai serviciilor secrete maghiare în cadrul unei ceremonii desfășurate la noul sediu al Oficiului pentru Protecția Constituțională.

Direkt36 deține înregistrarea unui discurs într-o întâlnire cu ușile închise, care arată că László Kövér a folosit ocazia festivă pentru a transmite un mesaj politic șefilor serviciilor. Deși nu a numit partide și politicieni, el a subliniat fără echivoc că oponenții politici ai Fidesz reprezintă cea mai mare amenințare la adresa securității naționale pentru Ungaria.

László Kövér a spus și că actuala clasă politică maghiară „nu are o interpretare uniformă a statului și a națiunii”. În schimb, a spus el, „există două imagini practic care se exclud reciproc ale statului și națiunii în politica maghiară”.

Referindu-se la Fidesz, el a spus că „o parte a clasei politice maghiare gândește într-un stat autonom și într-o națiune conștientă de sine, crede în el și lucrează pentru ea”.

El a declarat apoi: „Consider această situație politică ca fiind cea mai periculoasă amenințare la adresa securității naționale a Ungariei astăzi”.

László Kövér a asemănat opoziția cu mișcarea comunistă a lui Béla Kun.

sursa foto: Captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

22 comentarii

 1. incepe sfirsitul politic .

 2. Și, are dreptate.

 3. Despre megascandalul cu vânzarea pe șuștache a clădirii Primăriei Budapestei când aveți de gând să scrieți? Dar despre fondurile europene de 4,5 miliarde de Forinți (12,3 milioane euro) palmate de eurodeputata Cseh Katalin (Momentum)?
  A, nu ati primit încă voie de la Langley?

 4. Exact așa s-a întâmplat și la noi. Ciolannis s-a dus la servicii si le-a spus că cine nu este cu noul FSN, este dușmanului poporului.

  • Așa sunt bolșevicii, își iubesc așa de mult țara că o cară pe toată acasă la ei 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 5. Corect. Orice partid progresist care sprijină bu langii e un pericol pentru securitatea nationala

 6. Gândire de comunist mizerabil… doar boi, restul trebuie închiși… la nevoie facem și o armata de troli plătiți de moskva ca sa posteze mizerii pe g4mwdia și alte site-uri care au tupeul sa scrie și anti

 7. Da are dreptate groful mustacios , pluralismul si concurenta democratica din politica sunt un pericol pentru Fidesz.
  Liderul aliantei formate impotriva lui Orban a dovedit asta cu cifre si fapte la emisiunea BBC Hard Talk.
  Orban o sa rapunda si el la presa lui Putin.

  • Mai toate partidele opozitiei sunt finantate si sustinute din strainatate.
   Deci executa comenzi venite din strainatate.
   Evident ca prezinta un risc la securitatea nationala.
   Pacat ca nu pricepi asta.

 8. Solutia este Partidul Unic!
  Restu trecuti in ilegalitate, arestati, discreditati, otraviti, sinucisi de la etaj, …

 9. Vad printre comentatorii de aici o mulțime de … „interesați” de politică interna a Ungariei. Ce-i mai freacă pa români grija de lupta dintre opoziție și putere în Ungaria! Să știți că dacă se schimba ceva in politica din Ungaria, sigur PIB-ul Românie va fi mai mare decât al Germaniei. Că din cauza lui Victor Orban sau opoziției din parlamentul maghiar nu suntem noi in stare sa absorbim fonduri europene pentru spitale și autostrăzi.
  Fiți cu ochii pe politica maghiară băieți, dacă vreți să meargă bine Romania!🤣🤣🤣

  • Ba ne intereseaza al drekkului de mult, ca avem minoritatea maghiara cu drept de vot la aceste alegeri, si 90% voteaza cu aia, ca dau pomeni si sponzorizeaza chestii pe tarlaua noastra, acooo unde sunt majoritari. Iar UDMR a devenit doar o filiala a Fidesz la noi in tara.

  • Lasa vrajeala, Fidesz si alte factiuni extremiste prin slugile udemeriste au sabotat aeroportul de la Oradea in favoarea celui din Debrecen. Finanteaza antiromanismul prin marionele care planuiesc atacarea Constitutiei si unitatii administrativ teritoriale.
   Udmr a participat activ la asaltul justitiei alaturi de pesedisti, o tara corupta si antagonizata e mai usor de distrus. Revisionismul , coruptia , aservirea presei, inhaitarea cu Putin si anti europenismul din Ungaria sunt periculoase pentru intreaga regiune, nu numai pentru noi.

 10. Voi bulan.iii care nu sunteți de acord, plecați afară la slujit străinii! Omul are dreptate, occidentul și sclavia moderna vor sa meargă prea departe, numai că unii sunt chiroi și nu vrea sa vede adevărul… A (nu) se lua în seama ironia acordurilor dâmbovițene!

 11. Vreau sa fiu ungur, sa votez cu 10 MÂINI Orban și FIDESZ. Verticalitate, patriotism. Bulangiii sa plece n occident, sa se ardă acolo, noi suntem creștini și normali

 12. El nu a fost surprins cu nimic,discursul lui a fost rostit la o ședință. festivă a Comisiei de Securitate Națională a Ungariei care s-a ținut cu ușile închise și unde au luat parte și membrii delegati din opoziție.Cea mai clară dovada că știe ce vorbește este că cineva acolo a făcut înregistrări iar acuma o folosește că sa devieze atenția de la mega scandalul imobiliar al opoziției din Primăria Budapesta .Kövér nu vorbea de partidele din opoziție in sine că ar fii periculoase cii despre activitatea lor pe plan extern privind Ungaria.

  • @ Bandholz
   🎯
   Surprinzator cat de multi p(r)ostaci ,,progresisti,, inghit gulguta fără sa gândească, doar fiindcă e in acord cu CEEA CE ȘTIU EI FĂRĂ DUBII !