G4Media.ro

Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara (PSD), revoltat că locuitorii din Apuseni nu primesc…

Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara (PSD), revoltat că locuitorii din Apuseni nu primesc reducerea de 50% la facturile de electricitate / Îi cere ministrului Energiei să dispună măsurile legale / ”Fiecare zi care trece este o zi pierdută”

Preşedintele Consiliului Judeţean(CJ) Hunedoara, Laurenţiu Nistor, se arată nemulțumit că locuitorii din zona Munţilor Apuseni nu primesc nici acum reducerea de 50% la facturile de electricitate prevăzută de legislaţia în vigoare, informează Agenția de presă Rador.

“În aceste zile, mai mulţi cetăţeni care locuiesc în arealul Munţilor Apuseni, mi-au prezentat cele mai recente facturi la energie electrică. Situaţia este revoltătoare, în condiţiile în care, deşi au respectat toţi paşii, înaintând documentaţiile solicitate, aceşti oameni nu beneficiază nici acum de tarife reduse cu 50%. Suntem în plină toamnă, iar fiecare zi care trece este o zi pierdută pentru aceşti oameni, pentru că asta înseamnă facturi şi mai greu de suportat”, spune şeful administraţiei judeţene din Hunedoara.

Laurenţiu Nistor a solicitat public ministrului energiei, Virgil Popescu, să dispună măsurile legale pentru respectarea prevederilor HG 323/1996 privind aprobarea Programului special pentru sprijinirea dezvoltării economico-sociale a unor localităţi din Munţii Apuseni.

În judeţul Hunedoara, prevederile hotărârii se aplică locuitorilor municipiului Brad şi celor care trăiesc în 15 comune din zonă: Baia de Criş, Balşa, Băiţa, Blăjeni, Buceş, Bucureşci, Bulzeştii de Sus, Crişcior, Luncoiu de Jos, Ribiţa, Tomeşti, Vaţa de Jos, Vălişoara şi parţial în localităţile Certeju de Sus şi Geoagiu.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Popescu are treabă să vândă unitățile de producție a energiei electrice, mai nou vrea să listeze Hidroelectrica pe bursă și să facă experimente pe noi. Ce facilități îi trebuie la Nistor când trădătorul asta numit de Iohannis asta trebuie să facă, nu vedeți că distruge tot și nimeni nu se poate atinge de el? Un exemplu este NUSCALE Nuclearelectrica a plătit 9 milioane de dolari pentru finanțarea studiilor pentru microcentralele nucleare, după care prima centrală experimentală va fi montată în România la Doicești, pe banii noștri. Dacă va funcționa foarte bine, dacă nu Dumnezeu cu mila.