G4Media.ro

Președintele Comisiei de Sănătate din Senat, Laszlo Attila (UDMR): Comisia de specialiști…

Președintele Comisiei de Sănătate din Senat, Laszlo Attila (UDMR): Comisia de specialiști pentru COVID nu a mai fost convocată de autorități de o lună și jumătate

Președintele Comisiei de Sănătate din Senat, Laszlo Attila (UDMR), care candidează pentru un nou mandat, a susținut, miercuri seara, în emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3, că de o lună și jumătate nu a mai fost convocată Comisia pentru managementul epidemiologic al COVID-19.

Este vorba despre comisia de specialiști, constituită prin ordin al ministrului Sănătății.

Laszlo Attila a precizat că are această informație de la medicul Alexandru Rafila, care este vicepreședinte al comisie.

„Comisia nu s-a întrunit de o lună jumate. Acest comitet nu a fost convocat să se reunească de o lună jumate. Există posibilitatea ca unii membri din acest comitet să fie consultați. Eu de o lună de zile încerc să mă consult cu acești oameni, să evaluez măsurile”, a afirmat Laszlo Attila.

Senatorul UDMR a precizat că specialiștii din această comisie spun de luni de zile că trebuie să creștem capacitatea de testare și capacitatea de a face anchete epidemiologice.

„Acești oameni ne-au prezentat că în acest moment ar trebui să avem o capacitate de testare de 120-150 de mii de teste pe zi”, a susținut președintele Comisiei de Sănătate din Senat.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

10 comentarii

 1. Interesant ce a votat la piețe comisia de specialisti.

 2. Pai il avem pe specialistul si epidemiologul suprem,alogenul Klaus…nu ne mai trebuie alti specialisti…se vede dupa numarul tot mai mare de morti…

  • Cum, și ”epidemiologii” sputnikari care trollează pentru mafia PRO-USL-PSD și ”alti specialisti” covidioți care urlă pentru drepturile îmbotnițaților de a fi într-un ”numar tot mai mare de morți, ăștia nu mai au loc?

 3. Comisia e la speciali, la gradati, nu la civili p…leti!

  De-asta ne merge bine ca tara!

  • Ce s-au pus postacii mafiei PRO-USL-PSD pe trollat, din toate părțile, tare mai gâfâie.

 4. Ce rahat să facă minunata voastră comisie de specialiștii? Până acum o luna jumate ce rezultate a avut? Zero. Pai trebuia desființata, nu sa va întâlniți ca să nu stați acasă.
  Nicio țară din Europa nu a reușit să oprească răspândirea virusului, cu toți specialiștii lor. Ce credeați, că vine Rafila, un ilustru numit la OMS, un mare profesionist, care în plină pandemie, când era nevoie de el, își pune palma-n fund și intră în parlament, își face campanie electorală, etc.
  P.S. am scris „mare” profesionist, era o glumă.

 5. Cine este cel cu floarea in piept?

 6. Cand toti au carnetul rosu in sertar si suflet, nu ai ce sa le ceri.Daca ar testa tara ar intra in blocaj institutional.Practic, nu vei mai avea forte de ordine, justitie…inclusiv ALEGERI-seful nu trebuie suparat, specialistii???cunoscuti doar de el, fac cum zice maria sa!

 7. Dece sa fie convocata o comisie formala, alcatuita majoritar ,din impostori?