G4Media.ro

Președintele CJ Cluj (PNL), atac la adresa ministrului Rafila: „Fie este un…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Președintele CJ Cluj (PNL), atac la adresa ministrului Rafila: „Fie este un manager incompetent, fie este de rea voință și are alte planuri și interese ascunse” / Alin Tișe solicită de mai mult timp ministerului să finanțeze Centrul Integrat de Transplant

Președintele CJ Cluj, Alin Tișe, l-a atcat pe ministrul Sănătății Alexandru Rafila și susțină ca acesta „fie este un manager incompetent, fie are interese ascunse”, caz în care nu ar trebui să fie ministru, relatează Monitorul de Cluj.

„Din punctul meu de vedere, domnul Rafila fie este un manager incompetent, nu mă refer la calitățile lui ca medic, că nu le cunosc, dar ca manager, din ceea ce văd eu, fie este un manager incompetent, fie este de rea voință și are alte planuri și interese ascunse. Din punctul meu de vedere, dacă are aceste interese, nu ar avea ce să caute în poziția de ministru. De altfel, există multe domenii în această țară în care ajung unii foarte sus, un fel de Mesia, considerați ca fiind de neînlocuit, și astfel li se permite să facă tot ce vor ei, ca și când nimeni altcineva nu ar avea dreptul să îi conteste calitățile. Atunci, oamenii aceștia care cred că dețin adevărul absolut, sunt greu de oprit, pentru că cei mai periculoși oameni sunt cei care cred că știu totul”, a declarat Alin Tișe, la un post local de radio.

Președintele CJ Cluj a făcut recent un apel public la ministrul Sănătății să asigure finanțatea Centrului Integrat de Transplant, pentru a pune capăt situației actuale de la Insitutul Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca, care funcționează într-un pod.

Președintele CJ Cluj i-a mustrat însă pe colegii săi din alte județe, arătând că este ușor să te lauzi cu dotări de ultimă generație când „au un singur spital”.

„Am o frustrare foarte mare, că județele învecinate se laudă cu dotări moderne, dar uită că au un singur spital, iar mare parte din pacienți vin la Cluj și aglomerează spitalele. Casa de sănătate nu virează banii la Cluj, ci rămân în județele de proveniență aproape în totalitate. Avem spitale cu până la 40-50% pacienți din alte județe și aglomerează situația de la spitale și ne aduc pe noi, clujenii, în imposibilitatea de a fi primiți la timp. Se creează o nemulțumire în rândul multor clujeni din cauza pacienților din afara Clujului, care sunt tratați la Cluj și nu pot fi refuzați. (…) Sălajul are un spital, Bistrița are un spital, Maramureșul un spital, dar toți se laudă că spitalul lor este ca în Europa. Eu am 15 spitale, tu ai unu”, a mai transmis șeful forului județean.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. ba Tișe , e doar un PSDNLUDMRist .. scursurile societatii .. voi sunteti tot timpul incompetenti si rau voitori si hoti pe deasupra .. eventual intreaba-te cum ajung toti lipitorii de afise manageri de spitale .. cine ii pune ..

  2. …fie e fiu de NKVD.