G4Media.ro

Preşedintele Cehiei a fost spitalizat din nou, la câteva ore după ce…

Preşedintele Cehiei a fost spitalizat din nou, la câteva ore după ce a fost externat / A fost testat pozitiv pentru COVID-19

Preşedintele ceh Milos Zeman a fost spitalizat din nou joi, la câteva ore după ce a fost externat, fiind testat pozitiv pentru COVID-19, a anunţat, potrivit unui comunicat, purtătorul său de cuvânt, Jiri Ovcacek, relatează Agerpres, care citează AFP.

”Programul preşedintelui va fi suspendat pe durata tratamentului său pentru COVID-19”, a adăugat Jiri Ovcacek, adăugând că preşedintele nu va desemna un nou premier vineri, aşa cum era prevăzut iniţial.

Preşedintele ceh Milos Zeman a fost externat după mai bine de şase săptămâni petrecute în spital, a anunţat joi Spitalul Central al Armatei din Praga, notează Reuters.

Zeman, în vârstă de 77 de ani, a fost internat de urgenţă la 10 octombrie, cu complicaţii la o boală cronică pe care biroul său nu a specificat-o niciodată, medicii săi afirmând în schimb că este vorba despre o maladie a ficatului.

În data de 4 noiembrie, Zeman a fost transferat din secţia de terapie intensivă, după mai mult de trei săptămâni de tratament, într-un salon obişnuit al Spitalului militar central din Praga, deoarece starea sa se ameliorase.

Foto: Facebook / Milos Zeman

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  1. Pandemia aproape a disparut si voi inca mai dati stiri din astea.

  2. Alt injectat s-a infectat?

    DEZINFORMARE. Waaaxxxuk „protejează” și „imunizează”!

  3. Omul este in vârsta si cu boli cronice.
    Este unul din cei care se așteaptă ca vaccinul anti covid sa-l salveze de spitalizare si moarte.

  4. Pentru cei ca el vaccinul este esential

  5. Deci s-a infectat în spital. Mișto!