G4Media.ro

Președintele Bulgariei va înmâna mandatul de formare a guvernului partidului anti-corupție „Continuăm…

Președintele Bulgariei va înmâna mandatul de formare a guvernului partidului anti-corupție „Continuăm Schimbarea”

Președintele Bulgariei, Rumen Radev, va înmâna mandatul de formare a guvernului partidului cu agendă anti-corupție „Continuăm Schimbarea”, la finalul consultărilor cu reprezentanții formațiunii politice, transmite Rador.

„Este important pentru noi să auzim vocea fiecărui partid. Sper ca în zilele următoare, pe baza negocierilor din coaliție, să predau mandatul de formare a guvernului. Sunt multe probleme de rezolvat și doresc să cunosc opinia dumneavoastră cu privire la activitatea Adunării Naționale”, a declarat Radev.

Cele patru formațiuni care negociază formarea unui guvern sunt„Continuăm Schimbarea” (PP), Partidul Socialist Bulgar (BSP), „Există un Astfel de Popor” (ITN) și Bulgaria Democrată (BD). Forțele politice bulgare încearcă să pună capăt crizei politice care durează de aproape un an la Sofia.

La rândul său, liderul partidului „Văzrajdane”, Kostadin Kostadinov, a precizat: „Ţara noastră este în criză de mai bine de un deceniu. Vom face tot posibilul și vom lucra pentru a pune capăt acestei crize îndelungate. Cel mai important este să realizăm normalizarea vieții în Bulgaria. În acest scop, trebuie să înlăturăm certificatul verde, care este discriminatoriu. Trebuie să revenim la educația normală a copiilor noștri. Următoarea mare problemă este catastrofa demografică. Nici sistemul de sănătate nu funcționează. Problema energiei și prețul energiei electrice sunt, de asemenea, importante. Nu trebuie să uităm nici relațiile pe plan extern și mă refer în special la Macedonia de Nord. Nu vom face compromisuri acolo, pentru că aceasta va fi o trădare națională. Vom căuta toți actorii politici normali pentru a realiza aceste idei. Vom fi vocea rațiunii în acest parlament. Pentru noi, fiecare cetățean bulgar este important”, a subliniat Kostadinov, dezvăluind prioritățile partidului său în noul parlament. (Sursa: Facebook/ Kostadin Kostadinov)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Vai mama lor cu progresul in gura vor muri.