G4Media.ro

Preşedintele AEP, pozitiv la testul pentru Covid-19/ El își va desfăşura activitatea…

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Preşedintele AEP, pozitiv la testul pentru Covid-19/ El își va desfăşura activitatea ca membru al Biroului Electoral Central în regim de videoconferinţă și a cerut urna mobilă pentru a vota pe 6 decembrie

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că președintele AEP, Constantin-Florin Mitulețu-Buică, a fost depistat pozitiv cu virusul Covid-19 în urma testării Real-Time PCR efectuate marți și că își va desfășura în continuare activitatea ca membru al Biroului Electoral Central (BEC) în regim de videoconferință, potrivit unui comunicat de presă al instituției.

AEP precizează că președintele instituției a mai efectuat, în cursul zilei de luni, un test rapid Covid-19 la Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu „Dr. Nicolae Kretzulescu”, al cărui rezultat a ieșit negativ.

„Precizăm că președintele instituției își va desfășura în continuare activitatea ca membru al Biroului Electoral Central (BEC) în regim de videoconferință, iar atribuțiile deținute în cadrul Autorității vor fi preluate de vicepreședintele AEP, Zsombor Vajda”, anunță AEP.

Potrivit sursei citate, președintele AEP a luat decizia de a transmite o cerere pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale (mobile) și dă asigurări că activitatea de organizare a alegerilor va continua în ritm normal.

 

sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

3 comentarii

  1. Cum pana mea a cerut urnă mobila
    …. Când cererile pentru urnă se depun între orele 18-20 în data de 05.12.2020. Ce prostii scrieți aici.

    Era mai bine sa scrieți ca va solicita urna mobila.

  2. Acest lucru imi confirma faptul ca se pregatesc „nasoale” la alegerile din 6 decembrie, adica fraudarea lor, iar domnul Buica, baiat destept si cu experienta in domeniu, s-a declarat bolnav de Covid-19 ca sa nu fie implicat in aceasta frauda si sa dea cu subsemnatul pe la DNA peste cativa ani. Multa sanatate domnule Buica.

  3. Ce figura are tipul… Daca il imbraci in haine vargate zici ca e asa de cand lumea.