G4Media.ro

Președinta interimară a Judecătoriei Bicaz a picat de 2 ori testul psihologic…

Președinta interimară a Judecătoriei Bicaz a picat de 2 ori testul psihologic / Ce a postat judecătoarea Chirilă pe Facebook despre pașapoartele biometrice, dosarul electronic al pacientului, drapelul UE și incendiul din Colectiv

Secția pentru judecători a CSM are pe ordinea de zi de joi propunerea de încetare a delegării (interimatului) în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Bicaz a judecătoarei Carmen Elena Chirilă (fostă Păduraru). Vezi aici la punctul 6.

Judecătoarea Chirilă provine de la Tribunalul Neamț și a fost numită președintă interimară a Judecătoriei Bicaz în ianuarie 2019 de către Secția pentru judecători a CSM. Potrivit unor surse judiciare, Chirilă a fost susținută de judecătoarea CSM Gabriela Baltag, care provine de la Tribunalul Neamț, este o obișnuită a platourilor Antenei 3 și e aliat al Liei Savonea, fosta șefă a CSM.

Potrivit acelorași surse, anul trecut, judecătoarea Chirilă a concurat singură de două ori pentru postul de președinte al Judecătoriei Bicaz. De ambele dăți a obținut calificativul ”nerecomandabil” la testul psihologic. La concursul din vară a cerut reevaluarea și tot nu a trecut. A absentat apoi la celelalte probe. La concursul din toamnă a obținut același calificativ, dar a participat apoi și la testul cunoștințelor teoretice pe care, de asemenea, l-a picat.

FOTO: Rezultatele testului psihologic (potrivit surselor G4media.ro, judecătoarea Chirilă a avut indicativul 1032)

FOTO: Rezultatele testului cunoștiințelor teoretice (potrivit surselor G4media.ro, judecătoarea Chirilă a fost singurul candidat la șefia Judecătoriei Bicaz)

Judecătoarea Carmen Elena Chirilă (fostă Păduraru) s-a remarcat pe Facebook prin câteva opinii tranșante pe teme precum pașapoarele biometrice, dosarul electronic al pacientului, drapelul UE și incendiul din Colectiv.

FOTO: Capturi Facebook judecătoarea Chirilă

Judecătoarea Chirilă (ex-Păduraru) a semnat un articol critic la adresa informatizării și chiar apare pe YouTube exprimând poziții împotriva ”cip-urilor” din documentele de identitate.

În 2017, soțul judecătoarei, preotul Mihai Silviu Chirilă, a formulat chiar o plângere penală împotriva premierului de atunci, Mihai Tudose, pe motiv de ”discriminare și incitare la ură la adresa părinților care refuză vaccinarea obligatorie”.

În septembrie 2019, judecătoarea Chirilă a participat la Chișinău la Adunarea generală a judecătorilor, alături de judecătoarele Gabriela Baltag, Andreea Ciucă și Florica Roman (cea care a formulat o plângere penală împotriva fostului ambasador al SUA, Hans Klemm).

Foto: Captură Youtube

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

 1. Si asta are pensie speciala si primeste 20000 salariu lunar.

  Noaptea mintii, cat de tampiti,ca natie, putem sa fim?!

  • Să nu uităm și de domn judecator Daniel Florea primar la sector 5 care si-a uitat judecata si dă o sacosa de dulciuri la copii, sa le ajunga pâna in iunie, sa-l aleaga tot pe el, parintii.
   Sursa dulciurilor (fabrica) e incerta avand in Vedere ca au fost livrate de catre prietenul lui, cine altul, Vanghelie.

 2. Inca o dovada ca statul paralel exista si o duce bine. De testele psihologice trece foarte usor, chiar si cine nu trebuie, atunci cand nu este interes. De obicei se fac sumar si stiu ce vorbesc. Aici se pare ca este exigenta maxima si cineva vrea sa o „elimineze” din functie.

  • Da, ca postarile din social media contureaza o persoana echilibrata. Doamne fereste sa ajungi sa te judece…

  • Bai, nea Korus, esti psiholog? Cate teste psihologice ai dat tu in viata ta? Cica „se fac sumar”. Banuiesc ca au si ei, baterii de teste pentru personalitate, inteligenta, etc si nu se trec daca ai „pitici pe creier” in genul celor postate de tanti pe FB? Eu ma intreb cum o lasa sa judece? Are discernamant?

 3. Pamflet
  In romania, psihologi se fac cei care nu stiu nici matematica nici fizica nici chimie nici biologie nici limba romana nici nu au talente la muzica sau desen, ca altfel s-ar face medici, profesori, ingineri, arhitecti, artisti. La liceu, la clasele de stiinte sociale se duc cei care nu stiu nimic si nici nu vor sa invete. Clasele astea sunt facute pentru cei cu bani sau cu relatii care vor sa faca un liceu fara sa isi bata capul. Iar cand termina se duc la diverse facultati de psihologie deoarece acolo intra toata lumea iar facultatea se face ca si liceul la stiinte sociale, adica foarte usor.
  Iar absolventii isi gasesc serviciu in functie de pilele pe care lw au si de spaga pe care o dau. Pe ei cine ii verifica.
  IN ROMANIA NU AI DE LA CINE INVATA PSIHOLOGIE. IN ROMANIA NU EXISTA O SCOALA ADEVARATA DE PSIHOLOGIE. TOTUL IN MATERIE DE PSIHOLOGIE E FACATURA.
  Parerea mea

 4. Iata ce specimene infaptuiesc actul de justitie in Romanica! Nu sunt de mirare sentintele Justitiei noastre.

 5. Sa nu uitam si de alt mascarici ofticos care ne-a delectat acum 5-6 ani la masterchef, tot “mare” judecator pe la Pitesti!