G4Media.ro

Presa olandeză: Premierul olandez a fost filat de Mocro Mafia, traficanți de…

Presa olandeză: Premierul olandez a fost filat de Mocro Mafia, traficanți de droguri / Mark Rutte ar putea fi ţinta unui atac sau unei răpiri

Poliţia olandeză a ridicat nivelul securităţii apropiate a premierului Mark Rutte, de teamă că acesta poate fi răpit sau atacat de către traficanţi de droguri, dezvăluie luni presa olandeză, relatează AFP, citată de News.ro

Această ameninţare la adresa lui Mark Rutte intervine după ce Guvernul s-a angajat să reprime crima organizată, în urma asasinării unui jurnalist de investigaţie, în iulie.

Premierul olandez de centru-dreapta a fost filat de către un gang de traficanţi notoriu – supranumit ”Mocro Mafia” -, dezvăluie tabloidul De Telegraaf şi mai multe posturi.

Biroul premierului, Coordonatorul naţional al luptei împotriva terorismului şi pentru securitate (NCTV) şi Parchetul naţiona olandez au refuzat să comenteze aceste informaţii.

”Nu comentăm niciodată probleme legate de măsuride securitate”, a declarat AFP un purtător de cuvţnt al biroului lui Rutte.

Însă De Telegraaf dezvăluie că există ”semnale potrivit cărora (Rutte) ar putea fi ţinta unui atac sau unei răpiri” şi că filatori ”suspecţi”, cu legături cunoscute cu ”Mocro Mafia” au fost văzuţi în apropierea acestuia, în mai multe rânduri şi în locuri diferite.

Urmăritori asemănători au fost implicaţi în asasinarea, în iulie, a jurnalistului specializat în doare criminale Peter R. de Vries şi în asasinarea, în 2019, a unui avocat care reprezenta un martor-cheie în procesul presupusului conducător al ”Mocro Mafia”, precizează cotidianul.

Gangul este supranumit ”Mocro-mafia” pentru că membrii acestua sunt, majoritatea, de origine marocană şi din Antile.

Agenţi din cadrul poliţei special formaţi în acest sens de către servciile regal de securitate şi diplomatic olandez au fost desemnaţi să-l protejeze pe Mark Rutte prin ”măsuri vizibile şi invizibile”, dezvăluie De Telegraaf.

Mark Rutte este cunoscut prin faptul că se plimbă prin Haga cu bicicleta. El se duce cu bicicleta inclusiv la întâlniri cu regele olandez şi cu oficiali internaţionali, aparent protejat de puţine măsuri de securitate.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. nu vrea nici dracu sa faca sex cu copii sau babe, si nu are nevoie nimeni sa rapeasca premierul unui sereleu

  • Serios,Olanda vi se pare un SRL?
   Mie mi se pare că sunt un stat bogat și puternic,cu un cuvânt greu…
   Și-au ridicat o țară din mâl de mare,nu au ceea ce au valahii,dar cum o duc neerlandezii și cum o duc valahii?!?

  • tara e ridicata din mal, adevarat, dar banii au provenit din sclavie, furt si genocid in toata zona asiei…iar astazi…banii provin din evaziunea legala sprijinita de statul olandez facuta de celebrele BV-uri cu actionariat incert :))

  • Intelegeam secretismul daca erau armele proprii, dar aici sunt armele altora. Ar fi important pentru „alesul” olandez sa dezbata transformarea tarii in tinta pentru Putin cu „alegatorii”. Dar Olanda e doar o colonie instarita.

   Inteleg punctul de vedere, privind din Romania, dar vazut din Anglia, e chiar pe dos. Olanda a fost doar o zona tampon, ca sa limiteze invecinarea Angliei cu rivalii, intai Franta si de la 1900, Germania.

   Britanicii au tratat intotdeauna cu mai multa blandete coloniile cu locuitori albi. Vezi Canada, Australia, chiar SUA, comparat cu milioanele omorate in India sau Kenia.

   Acum, americanii au mostenit fostul imperiu britanic. Nu mai e cel mai nimierit loc pentru o zona tampon sau pentru carne de tun, dar olandezii sunt atat de docili, ca ti se rupe inima sa nu-i batjocoresti.

 2. vrajeala pt freieri

 3. Cred ca mai bine ar baga la bulau purtatorii de prafuri si gata , asta daca nu cumva deranjeaza politruci si alti sustinatori sau actionari ai acestei afaceri banoase .

 4. Imporți lumea a treia, devii lumea a treia.

 5. „…de către un gang de traficanţi…”
  „…de către servciile regal de securitate şi diplomatic olandez…”
  google translate a scris articolul asta?

 6. si asasinii platiti erau cazati cumva la hilton?! :)) tot consultantii israelieni au scris povestea asta pentru rutte?! :))

 7. sunteti penibili…nu verifica nimeni dpdv gramatical articolele inainte de publicare?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.