G4Media.ro

Presa locală: Fostul baron Adrian Duicu participă la ședințele Pro România din…

Presa locală: Fostul baron Adrian Duicu participă la ședințele Pro România din Mehedinți

Fostul baron PSD Adrian Duicu a participat la o ședință a Pro România din Mehedinți, arată publicația locală RTS Severin. El a fost surprins la o întâlnire a filialei județene a partidului, filială pe care a condus-o timp de patru zile în luna martie.

Duicu fusese numit șef interimar al organizației județene Mehedinți a Pro România în 25 martie. Secretarul general al Pro România, Ion Mocioalcă, declara la acel moment că este conștient de controversele din jurul lui Duicu, dar a precizat că numirea sa în fruntea organizației de Mehedinți a fost necesară din perspectiva campaniei electorale.

După doar patru zile de la numire, Adrian Duicu a fost demis de la conducerea organizației județene a Pro România, potrivit unei decizii semnate de liderul partidului, Victor Ponta, și consultată de G4Media.ro.

Prin intermediul aceluiași document, în locul lui Duicu a fost numit fostul deputat PSD Ion Mocioalcă, secretarul general al Pro România.

Duicu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, a fost condamnat în decembrie 2017 de Curtea de Apel Bucureşti la un an şi şase luni închisoare cu suspendare, într-un dosar în care a fost trimis în judecată de DNA pentru mai multe fapte de corupţie.

Foto: Contul de Facebook Adrian Duicu

Un proiect G4Media.ro – Fundația Konrad Adenauer
#MonitorizareEuroparlamentare

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.