G4Media.ro

Presa din Grecia include România printre cele mai ieftine destinații din Europa…

sursa foto: Emerging Europe

Presa din Grecia include România printre cele mai ieftine destinații din Europa pentru vacanțe last minute: Cinci destinații relativ apropiate pentru vacanțe de vară în străinătate, cu buget redus

Care sunt cele mai ieftine destinații de vacanță din Europa? Deși nu există un răspuns la îndemână, o simplă privire asupra datelor statistice privind costul vacanțelor în diferite părți ale „Bătrânului Continent” poate fi edificatoare. Ba chiar, dacă te uiți mai bine, poți economisi până la jumătate din cheltuielile pe care le-ai calculat pentru vacanța ta de anul acesta, rămânând cu bani pentru a face o a doua călătorie, de ce nu, în toamnă sau pentru a zbura către o destinație mai exotică vara viitoare, scrie Esquire, citată de Rador.

Lista care te va salva

Există cinci destinații care sunt cu adevărat de top și, în același timp, atât de accesibile, încât o zi de vis în ele te va costa cât te-ai aștepta să plătești pentru o noapte de cazare într-un hotel de categoria a doua.

Cea mai ieftină, în imediata vecinătate a Greciei, este Bulgaria, unde se poate merge chiar și cu mașina. Nu numai Sofia merită văzută. Munții și plajele sale sunt, de asemenea, de o frumusețe surprinzătoare.

Urmează la rând România, cu orașe mari pentru o plimbare de vis, precum Bucureștiul și Cluj-Napoca. Acolo veți găsi multe muzee și restaurante și vă veți bucura de viața de noapte. În fine, castelele din Transilvania și zonele cu o frumusețe naturală deosebită pe care le are țara sunt experiențe pe care ai face bine să le prețuiești.

Pe locul trei se află Muntenegru, cu lunga sa istorie și cu unul dintre cele mai impresionante fiorduri din lume. Multe scene din Game of Thrones au fost filmate în această țară.

Pe locul patru este Portugalia, care este una dintre cele mai frumoase și romantice țări din lume, în timp ce Slovenia completează clasamentul cu cele mai ieftine cinci destinații europene. Ambele țări sunt extraordinar de interesante, cu un litoral cu o frumusețe aparte, diferită.

Sursa: Esquire/ Rador/ Traducerea: Carolina Ciulu

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Plimbare de vis după ani de zile de Firea și Oprescu?

    • Chiar si aici aduci vorba de politica?
      Esti platit sa divizezi societatea sau ce ? Te platesc si eu sa-mi cumperi hartie igenica asa te mai bucuri si tu de mai multi bani nu doar de la usr.

  2. Articolul e incomplet. Am auzit ca in Dimieni e cea mai tare distractie: se da basul la maxim ca sa te auzi cand trece avionul, care e atat de jos ca poti sa te uiti sub fustele pasagerelor. 5 din 7, recomand.

  3. Exact. Și românii se plâng că e scump. Tocmai că e ieftin. Știați că Poiana Brașov este cea mai ieftină stațiune de ski din Europa?
    E mai scumpă decât restul stațiunilor din Romania dar mai ieftină decât oricare alta din străinătate