G4Media.ro

Premierul Netanyahu avertizează că va aplica ”o lovitură devastatoare” organizației Hezbollah, apropiată…

Premierul Netanyahu avertizează că va aplica ”o lovitură devastatoare” organizației Hezbollah, apropiată Iranului, dacă Israelul va fi atacat

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a avertizat duminică Hezbollah, aliată a Iranului, că Israelul îi va aplica o lovitură devastatoare în cazul unui atac din partea mişcării şiite libaneze, informează AFP, citată de Agerpres.ro.

„Pe parcursul weekend-ului, am auzit că Nasrallah (Hassan Nasrallah, liderul Hezbollah – n.r.) se lăuda cu planurile sale de atac”, a declarat Netanyahu în timpul unui consiliu de miniştri. „Să o spunem clar: Dacă Hezbollah îndrăzneşte să comită greşeala de a ataca Israelul, îi vom aplica o lovitură militară devastatoare”, a ameninţat premierul, citat de AFP.

Războiul declarațiilor a pornit după ce Hassan Nasrallah a declarat că Israelul, învecinat cu Liban, ”nu va fi cruţat în caz de conflict” între SUA (aliate ale Israel) şi Iran.

Considerată de Israel şi de SUA o organizaţie teroristă, Hezbollah este un actor politic major în Liban, unde deţine trei posturi în cadrul guvernului, informează Agerpres.ro.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Da, o va trimite pe Dăncilă pentru negocieri de pace!

  2. Asa m-am saturat de Muilovicz asta…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.