G4Media.ro

Premierul din Saint Vincent și Grenadine, lovit în cap cu o piatră…

Premierul din Saint Vincent și Grenadine, lovit în cap cu o piatră în timpul unui protest anti-COVID. A fost internat în spital

Ralph Gonsalves, premierul statului Sfântul Vincențiu și Grenadinele (Saint Vincent and the Grenadines), o țară insulară din Marea Caraibelor, a fost internat în spital după ce a fost rănit la un protest împotriva certificatului de vaccinare, propus de către guvern, anunță BBC. Oficialul se plimba prin mulțime, în fața parlamentului, când ar fi fost lovit în cap de o piatră. Ministrul finanțelor a declarat că a fost transferat în Barbados pentru o scanare RMN, la sfatul personalului medical, transmite agenția de știri Reuters.

Protestatarii s-au adunat joi pentru a manifesta împotriva planurilor de a solicita lucrătorilor din sănătate să fie vaccinați împotriva Covid-19. Au fost aruncate cu pietre și sticle în clădirile guvernamentale, iar premierul de 74 de ani a fost lovit de un astfel de ”proiectil”.

Țara se află în sudul Caraibelor, și este alcătuită din peste 30 de insule. Statul a înregistrat 2.298 de cazuri de coronavirus și 12 decese de la începutul pandemiei, potrivit cifrelor de la Universitatea Johns Hopkins. Aproape 9% din populație a fost complet vaccinată, spune universitatea.

Industria sa de turism a fost grav afectată de pandemie, iar mii de oameni au fost obligați să-și părăsească casele după o erupție vulcanică din aprilie.

Sursa foto: demerarawaves.com

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Lapidarea ca parte a legii talionului. PE CÂND ȘI LA NOI?

  • Spune-mi cine ești si unde stai si vin eu sa te lapidez dacă-ți place asa tare!

  • ca tie nu ti-ar fi frica sa iei o piatra in cap. tu le spargi, asa de tare ai capul. cred si eu, la ce prostii spui de obicei, e granit acolo. neuroni zero.

  • @clona jenbilă

   Mamaie Bărbuleo, fix vax albina!
   Mămăligarii conspiraționiști îs buni numai la dat din clanță. Ia lasă cuvintele gen „talion” sau „llapidare” că nu-s de tine! Tu rămâi la vocabularul de autobază de taxi.

  • alo, autobaza, parca va dadusei un sfat… se aude acolo jos?

 2. Oamenii aia chiar au inteles cum e cu lipsa de libertate impusa de guverne.
  Ce cauta acolo , baie de multime , a primit ce cauta.

 3. la ce să te aștepți din partea unor ignoranți abia ieșiți din grote?