G4Media.ro

Premierul Ciucă participă luni la reuniunea șefilor de Guvern ai statelor NATO…

Premierul Ciucă participă luni la reuniunea șefilor de Guvern ai statelor NATO din Europa de Sud-Est, care va avea loc la Sofia

Premierul Nicolae Ciucă va participa, luni, la reuniunea şefilor de Guvern ai statelor NATO din Europa de Sud-Est, organizată la Sofia, transmite Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, reuniunea va fi găzduită de prim-ministrul Republicii Bulgaria, Kiril Petkov.

„Întâlnirea de mâine va oferi prilejul de a aprofunda consultările asupra consecinţelor invaziei Rusiei în Ucraina şi a securităţii din Europa de Sud-Est. Aceste discuţii au loc la momentul potrivit, având în vedere că sunt organizate imediat după summitul NATO de la Bruxelles, de săptămâna trecută, la care am participat împreună cu preşedintele României, Klaus Iohannis”, a afirmat premierul Nicolae Ciucă, citat în comunicat.

În cadrul sesiunii plenare vor fi abordate teme legate de modul în care invazia rusă din Ucraina va afecta securitatea regională pe termen scurt, mediu şi lung, precum şi modalităţile de consolidare a coordonării şi cooperării în Europa de Sud-Est.

„În contextul reuniunii de la Sofia, şeful Executivului va avea întrevederi bilaterale cu prim-ministrul Republicii Bulgaria, Kiril Petkov, omologul său din Muntenegru, Zdravko Krivokapic, precum şi cu premierul Republicii Macedonia de Nord, Dimitar Kovacevski”, se mai menţionează în comunicat.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. LACUSTELE DE PARTID SUNT BINE HRANITE ? CATE MII ATI MAI ANGAJAT IN ULTIMA LUNA ?

  2. au voie sa participe Plagiatorii (hotii)?
    hotul neprins (oficial) e negustor cinstit

    generalul cu 3 stele la 40 de ani, pensionar special la 45 de ani

  3. cu ce a gresit boboru asta sa aleaga intre in un pensionar la 45 ani, plagiator ca asa au fost vremurile (80% sunt in situatia asta) si unu care se crede superman? La psd lucrurile sunt mai simple sunt doar soferi/avocati de penali sau tractoristi

  4. Ciuca va propune extinderea pesiilor speciale la 42 de ani si cumulul de salariu cu pensie la nivel de UE si NATO