G4Media.ro

Premierul Ciucă anunță proiecte majore cu Emiratele Arabe Unite într-o nouă discuție…

Foto: Rashed Al Mansoori / Ministry of Presidential Affairs

Premierul Ciucă anunță proiecte majore cu Emiratele Arabe Unite într-o nouă discuție cu liderul țării arabe / Guvernul nu face publică lista proiectelor

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a discutat telefonic luni cu președintele Emiratelor Arabe Unite, Mohammed bin Zayed Al Nahyan, ca urmare a vizitei făcute în iunie la Abu Dhabi, potrivit unui comunicat al guvernului. Cei doi au discutat despre ”derularea proiectelor convenite în domenii legate de energie, agricultură, investiții, educație și securitate cibernetică”, dar reprezentanții biroului de presă al guvernului, întrebați de G4Media, nu au făcut publică lista proiectelor comune.

”Fiecare minister de linie va comunica proiectele convenite după încheierea negocierilor”, a fost răspunsul reprezentanților executivului Ciucă.

Mai mult, premierul Ciucă a anunțat desemnarea unui înalt oficial român guvernamental pentru a gestiona direct relația cu partenerul emiratez, dar reprezentanții biroului de presă al guvernului, întrebați de G4Media, au precizat că premierul urmează să desemneze această persoană.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. Ciuca le-a propus sa le exportam ideea pensiilor speciale, pensionarea la 42 de ani si ingroparea plagiatelor

  • aici sunt banii dvs.: „securitate cibernetică”
   mai fac un iei-ai… adica o firma privata (a lor) `colaboreaza de toti banii` cu statul.
   Parca si Dancila anunta asa ceva

  • Au mai găsit ceva de vândut pe șpagă asa cum au vândut Insula Mare a Brăilei, gașca de banditi bolșevici USL.

 2. doar n-o sa faca publice afacerile lor necurate.

  • Exact!… sunt în căutare de noi paradisuri fiscale unde să-și pitească banii. La schimb cu expertiza românească în obținerea de doctorate. Poate doar caută servicii de ospitalitate având în vedere că este perioada concediilor. Oricum, este destul de înspăimântător gândul că noi, cetățenii, suntem reprezentați de un asemenea specimen „special”, pentru că nimic bun nu poate să iasă din această situație.

 3. Se poate importa nisip ultrafin pentru plaja de la Mamaia.

  • Este posibil având în vedere că ai senzația că traversezi un deșert până ajungi la malul marii.

 4. Cumparam camile pentru ca sunt rezistente la seceta.

 5. Ma, ciuca, tu confunzi functia de prim-ministru cu ceva r…t cazon de pe vremea cand puteai urca o scara, fara sa lesini? Nu exista secrete in activitatea aia.

 6. Oare ce o povesti gâgă ma ciuca cu ala ca nupoate scoate 2 cuvinte coerente fara foaie???

 7. Comentarii tipic românești. Aceiași insi care își varsa incultura și la alte articole, au găsit de cuviință ca și aici sa facă pe interesantii. Ce bine era sa fi dat și ei pe la școală. Ce bine era dacă părinții lor s-ar fi ocupat cât de cât de ei. Ei ne spun că suntem prosti ca nu votam pe x sau pe y, dar tragedia este ca EI VOTEAZĂ. Uneori constați ca absenteismul la vot este benefic. Dacă toți aceștia ar participa la vot, te trezești cu putin președinte.