G4Media.ro

Predoiu: Este o luptă care va dura ani de zile cu drogurile…

sursa foto: Jandarmerie

Predoiu: Este o luptă care va dura ani de zile cu drogurile şi cu interlopii şi sunt convins că Poliţia Română o va duce la capăt

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a transmis, luni, felicitări poliţiştilor care au descoperit peste 5 milioane de comprimate cu substanţe dopante şi a afirmat că lipta cu drogurile şi cu interlopii va continua ani de zile, însă ”Poliţia Română o va duce până la capăt”, transmite News.ro.

”Felicit poliţiştii care, zilele trecute, la Constanţa, au operat o importantă captură de droguri. Peste cinci milioane de comprimate, conţinând substanţe interzise. Sunt operaţiuni în curs care vor continua pe aceeaşi linie. Altele noi vor fi iniţiate de Poliţia Română. Este o luptă care va dura ani de zile cu drogurile şi cu interlopii şi sunt convins că Poliţia Română o va duce până la capăt, a transmis, luni, ministrul de Interne, Cătălin Predoiu.

Acesta anunţă că ia parte, la Londra, la o reuniune consacrată luptei cu crima organizată, contra spălării banilor, contra traficului de droguri.

”Ne vom angaja în aceste platforme de cooperare pentru a face mai eficient efortul poliţiştilor români”, a mai transmis ministrul de Interne.

Predoiu a adăugat că se lucrează pe toate dosarele ministerului, inclusiv în ceea ce priveşte extinderea spaţiului Schengen.

”Am avut, recent, o discuţie foarte bună cu domnul ministru Karner. Ne concentrăm pe organizarea aplicării prezentei decizii a Consiliului JAI, precum şi pe paşii care vor urma”, a mai declarat Cătălin Predoiu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

4 comentarii

  1. Domnul ministru Predoiu poate sa se uite si la partenerul nostru de peste ocean,cum merge razboiul impotriva drogurilor inceput in anii 80′.

    • Omul e sincer. A spus, ani de zile. Anii de nopți nu i-a luat în considerare. Ani de zile, depinde ce zi, de luni, marți, miercuri etc.
      Banc. Peste 1000 de ani un asteroid v-a lovi 🌏 și viața o să dispară. Interlocutorul: ești sigur că așa v-a fi că dacă răspândim știrea și evenimentul nu v-a avea loc ne vom face de râs .

  2. Ministru Predoiu spune lucruri trăznite. Dar e sluga la hidra PSD PNL și servicii, nu și pentru România.

  3. Din ciclul „Miniștrii spun lucruri trăsnite”. Bre’ nea Manivelă, poate le arăți Măria Ta la americani cum se face că săracii sunt depășiți! Țară condusă de molii, asta e România!