G4Media.ro

Prahova: ISU a amendat un centru comercial care a montat separatoare pentru…

Prahova: ISU a amendat un centru comercial care a montat separatoare pentru accesul persoanelor nevaccinate

Un centru comercial din municipiul Câmpina a fost amendat, miercuri, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, după montarea unor separatoare mobile pentru a permite accesul persoanelor care nu deţin certificat verde doar în supermarket, nu şi în magazinele din galeria comercială.

Potrivit unui punct de vedere emis de ISU Prahova, instituţia s-a autosesizat după apariţia în spaţiul public a unor imagini şi comentarii referitoare la montarea unor separatoare mobile în patru centre comerciale din municipiile Ploieşti şi Câmpina, fiind dispusă o acţiune de verificare.

„Au fost executate 4 controale (au fost verificate exclusiv căile de evacuare), în urma cărora au fost identificate 4 nereguli. Trei dintre acestea au fost soluţionate, iar cea de-a patra urmează să fie remediată în cursul zilei. În urma verificării au fost aplicate 3 avertismente şi o amendă de 2.500 lei”, precizează ISU Prahova, conform Agerors.

Sursa Foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Separatoarele acelea sint fix degeaba din punct de vedere sanitar . Ele au o inaltime de nici 2 metri . Prin urmare pe deasupra lor circula aerul ( cu tot cu aerosoli ) de colo pina dincolo . Imi pare o mare timpenie .

  2. Daca nu esti vaccinat nu ai voie sa mananci, da?
    Sa stai in lagarul tau de acasa si sa te usuci acolo. Ori te vaccinezi, ori avem grija sa iti facem viata mizerabila.

    (nota pt retarzi: sunt vaccinat, dar nu sunt de acord cu abuzurile statului)