G4Media.ro

Poze sexy în lăcașul de cult evreiesc din Constanța. O tânără a…

Poze sexy în lăcașul de cult evreiesc din Constanța. O tânără a stârnit controverse în spațiul public după o ședință foto în ruinele Sinagogii de la malul mării

Fotografii sexy realizate în Sinagoga din Constanța, cu o tânără aproape dezbrăcată, au circulat pe Facebook și au stârnit indignarea opiniei publice transmite Info Sud-Est.

După apariția fotografiilor în presa locală, publicații israeliene precum Jerusalem Post, Times of Israel sau Jewish Telegraphic Agency au criticat atât ședința foto controversată, dar mai ales gradul avansat de degradare în care se află lăcașul de cult evreiesc din Constanța.

Fotograful CvRshoots, cel care a realizat pictorialul controversat, a declarat pentru Info Sud-Est că a avut acceptul unor muncitori din zonă și că ulterior a retras de pe internet toate fotografiile.

Pe de cealaltă parte, președintele Comunității Evreiești din Constanța se arată indignat și spune că cei care au realizat fotografiile au intrat fraudulos în Sinagogă: „Suntem indignați. Nu le-a dat nimeni acordul. Au intrat fraudulos. Sinagoga este de un an în custodia Companiei Naționale de Investiții. Am mai pus un lacăt și i-am rugat pe vecinii din zonă care fac lucrări de reabilitare să ne alerteze”, a declarat pentru Info Sud-Est Sorin Lucian Ionescu, președintele comunității evreiești din Constanța.

Sinagoga din Constanța a fost predată anul trecut Companiei Naționale pentru Investiții în vederea reabilitării lăcașului de cult.

Context

Sinagoga așkenază din Constanța, construită în anul 1911, în stil maur, este lăsată în paragină de peste 20 de ani. Imobilul aparține Comunității Evreilor din Constanța, iar proprietarii nu au făcut nimic după 1990 să conserve clădirea, aceasta fiind încadrată în clasa I de risc seismic. Abia recent, după ce presa și comunitatea locală au sesizat că se pierde o clădire valoroasă, proprietarii au făcut un proiect de restaurare și consolidare, iar lucrările de restaurare urmează să fie făcute prin intermediul Companiei Naționale de Investiții, a declarat Sorin Lucian Ionescu, președintele Comunității Evreilor din Constanța. Citește mai multe aici.

sursa foto: Facebook/ Edy Rosen

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

17 comentarii

 1. deci smeritii nu au nici-o problema ca lacasul e lasat in paragina de 20 de ani 🙂

  • Bun comentariu. Locul pare foarte bun pentru o sedinta foto, asa lasat in paragina cum e.

  • Pozele sunt frumoase, de aia sunt deranjați. Smeritii în loc să tacă și să repare lăcașul, își arată arama pe față.

 2. Lacas de cult,abandonat,cotropit de coorvãsãria (cu artistic style ofc) din Romania :))

 3. Tipic pt constanta, paragina si ruina

 4. Aștept, cutremurată, episodul II.
  În care cei doi, artistul si modelul, vor face un pictorial într-o moschee. Merg, de-acum înspre o farmacie: îmi cumpăr dopuri pentru urechi, nu vreau ca două „buuum!”-uri să-mi spargă timpanele.
  P.S. Sorin Lucian Ionescu, președintele Comunității Evreilor din Constanța, se dă indignat rău; șeful și mentorul lui, Radu Mazăre, s-ar da bine. La model.

 5. Templul e în paragină de 20 de ani, dar problema sunt pozele?

  Constănţenii tot PSD au votat, să le moară tot oraşul, asta merită.

  Luaţi ruină, proştilor!

  • Starea în care se află Sinagoga este o rușine în primul rând pentru comunitatea evreilor din România. Ambasadorii care au tot făcut lobby prin România pentru oameni de afaceri evrei puteau sa le sugereze sa doneze un 1-2% din profitul făcut în România ca să renoveze și să întrețină asemenea bijuterii de patrimoniu… Se pare ca nu interesează pe nimeni, decât când apare câte un pictorial ca ăsta.

  • @ silviu_dumitrescu
   Stimabile, iartă-mi infatuarea, nu ai citit postarea mea de mai sus? Sorin Lucian Ionescu, președintele Comunității Evreilor din Constanța, este un personaj de vază din anturajul lui Mazăre; ce așteptări să mai ai?!

 6. Ar fi incalificabil, intr-adevar, si jignitor la religie. Dar acela nu este un lacas de cult; este o ruina.

 7. Ar trebui sa ii zica multumesc ca altfel poate saracii aia din Israel pun si ei mana de la mana si doneaza de o renovare.
  Si la cati vin la curve si cazinouri la Constanta ar putea sa si vina la o slujba ceva cu ocazia asta.

 8. Cool, Mai vrem poze !

 9. Mie imi plac. 🙂

 10. Ce i frumos ii place si la dumnezeu

 11. Gagica e făină, ruina e ruina, deci nimic ce sa ne supere

 12. Mie mi-a luat ceva timp pana sa remarc ruinele din poze :))

 13. Președintele Comunității Evreiești Constanța(Sorin Lucian I) este un gunoi de casă al lui Mazăre care a prostit electoratul de la televiziunea mafiotilor din Constanta .Din cauza lui a căzut acoperișul sinagogii, că l-a durut în fund de infiltrațiile inițiale care prin neglijență au dus în final la prăbușirea șarpantei. Altceva, nimeni nu știe cum a devenit Sorin Lucian I. evreu, probabil că dacă era Partidul Nazist la putere, SLI ar fi spus că are strămoși germani.Așa e el, o lichea multilaterală.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.