G4Media.ro

Portugalia: Preşedintele a fost testat pozitiv la COVID-19 cu două săptămâni înaintea…

Portugalia: Preşedintele a fost testat pozitiv la COVID-19 cu două săptămâni înaintea alegerilor la care candidează pentru un nou mandat

Preşedintele Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa, a fost testat pozitiv la noul coronavirus şi şi-a anulat întreaga agendă publică cu două săptămâni înaintea alegerilor prezidenţiale din 24 ianuarie în care este dat favorit, transmite Agerpres.

Şeful statului, în vârstă de 72 de ani, este asimptomatic şi s-a izolat în zona rezidenţială a palatului prezidenţial din Lisabona.

Campania electorală a celor şapte candidaţi înscrişi în cursa electorală, care a început oficial duminică, a fost deja redusă la minimum şi suspendată odată cu anunţul unei noi carantine menite să stopeze creşterea numărului de cazuri de îmbolnăviri.

Cu 122 de morţi în 24 de ore şi aproape 4.000 de persoane spitalizate, pandemia de COVID-19 a înregistrat luni noi recorduri în Portugalia. Premierul Antonio Costa a indicat că guvernul socialist se pregăteşte să anunţe miercuri „ceva foarte asemănător cu prima carantină din martie”, potrivit Agerpres. (Foto: Marcelo Rebelo de Sousa / Facebook)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. La ăștia la care se găsește Covid ar trebui să li se interzică să candideze. Dacă sunt aleși și apoi mor?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.