G4Media.ro

Porci sacrificați lângă o grădiniță: ”În mijlocul Bucureștiului sunt porci, suntem la…

Porci sacrificați lângă o grădiniță: ”În mijlocul Bucureștiului sunt porci, suntem la 3 kilometri de borna 0 a României. Cred că sunt 30-40 de porci, e un miros infernal”

La câțiva pași de centrul Capitalei, foarte aproape de o grădiniță, funcționează un abator clandestin, în care sunt crescuți și uciși „tradițional” peste 30 de porci, în condițiile greu de imaginat, transmite Digi24.ro

Animalele sunt înghesuite într-o baie dezafectată, iar singura dată când văd lumina zilei este când sunt uciși, pe un maidan sufocat de gunoaie și pe care colcăie șobolanii.

Porcii tăiați sunt încărcați cu roaba în mașinile clienților, parcate la poartă.

Sângele animalelor omorâte curge amestecat cu noroi, pe stradă, spre groaza vecinilor care trăiesc acest coșmar, an de an, de sărbători. Oamenii se revoltă însă pare că e în zadar.

Unul dintre vecinii abatorului clandestin a spus la Digi24 că mirosul este extrem de puternic, iar el trăieste acest chin de doar un an, însă a înțeles de la ceilalți vecini că acest lucru se întâmplă de trei decenii!

„Aici ar fi trebuit să fie un gard, în mod normal, nu un coteț de porci, nu o cocină. În mijlocul Bucureștiului sunt porci, suntem la 3 kilometri de borna 0 a României. Cred că sunt 30-40 de porci, e un miros infernal. O să vedeți o scenă de groază când se deschide fereastra, dar noi trăim un comșar. Este o baie dezafectată de un metru pe un metru și jumătate, unde omul taie în fiecare zi câte un porc”, a spus bărbatul pentru Digi24.

Chiar în acel moment, și-a făcut apariția cel care sacrifică porcii în acel spațiu insalubru, pe care mai apoi îi vinde.

„Auziți ce vorbe adresează, E un individ cu care nu ai cu cine să discuți”, a mai spus vecinul păgubit.

„Am făcut foarte multe plângeri, la DSV, la DSP, la primăria de sector, la poliția de sector, la poliția comunitară. Toți vin și constată și atât. Au dat amenzi, nu le plătesc. Suma se ridică la 100.000 de lei. Nu avem ce să facem”, a mai spus acesta.

Citește integral și vezi video pe Digi24.ro

Sursa Foto: Digi24.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

  1. Fuck yeah!!!!!!

  2. Pândarii locali ai Cotoroanței n- au aflat sau obiectul muncii lor sunt doar băbuțele cu pătrunjel? Corect este să fie pedepsiți și cumpărătorii- nu există ofertă fără cerere, nemaivorbind de faptul că trebuie să fii inconștient să cumperi din acel focar

  3. Ehei, in mijlocul Bucurestiului (si nu numai) sint porci cu nemiluita, nu numai 30-40.

  4. Primăria și poliția locală ce face?
    ( întrebare retorică)

  5. Borna zero a Romaniei nu este in Bucuresti .
    Bucurestiul este o mizerie ordinara .