G4Media.ro

Ponta, despre anunțul demisiei lui Ciolacu din Parlament: O păcăleală. Dragnea a…

Ponta, despre anunțul demisiei lui Ciolacu din Parlament: O păcăleală. Dragnea a făcut la fel, în 2016 / Eugen Tomac: O ipocrizie fără margini

Victor Ponta, președintele Pro România, și Eugen Tomac, președintele PMP, au criticat aspru, luni seară, la B1 TV, anunțul făcut de liderul PSD, Marcel Ciolacu, conform căruia va demisiona din Parlament în ultima zi de mandat pentru a nu mai primi pensie specială.

„Domnul Ciolacu, în loc să adopte legea prin care se abrogă pensiile speciale ale parlamentarilor, acum își dă el demisia, dar legea rămâne în vigoare. Adică păcăleală din asta. Știți că și Dragnea a făcut la fel. În 2016, Dragnea și-a dat demisia cu o zi înainte și s-a reales”, a declarat Victor Ponta.

„Asta este o ipocrizie fără margini. Pentru că legea este în Parlament. Ai nevoie de 10 minute pentru a o introduce în plen și a o vota, pentru a anula pensiile speciale pentru parlamentari”, a fost replica lui Eugen Tomac.

Victor Ponta, președintele Pro România, a susținut că există posibilitatea votării legii care abrogă pensiile speciale ale parlamentarilor dacă există voință politică:

„Au fost multe discuții de doi ani. Tot timpul le-am spus: legea privind parlamentarii, domnule, hai să o votăm pe asta, în sensul că se abrogă și CCR nu va spune nimic. Niciodată nu au vrut. Nici PSD-ul, nici UDMR-ul, în special, și peneliștii. Au lipit-o de magistrați, au lipit-o de militari, sperând să cadă la Curte. Domnul Ciolacu, dacă vrea să nu mai avem pensii speciale, la toți parlamentarii, nu doar el, Marcel Ciolacu, adună-ne, domnule, mâine și votăm legea”, a mai declarat Ponta.

Reamintim că Marcel Ciolacu, președintele PSD, a anunțat luni pe Facebook că va demisiona din Parlament în ultima zi de mandat pentru a nu beneficia de pensia specială cuvenită doar parlamentarilor care au mandate întregi.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Preferam să vă împușcați!

  2. Hai mai repede cu dosarele turnatorului Petrov si cu cel al iubitei lui Elena. Sa scapam si noi de PMP-ul asta spurcat. Fara PMP in parlament !

  3. Dar Ponta de ce nu a scos pensiile speciale cat a fost la putere ?
    Dimpotriva , el le-a intarit pozitia pensionatilor speciali.