G4Media.ro

Poliţiştii au prins 36 de persoane cu droguri la un festival din…

sursa foto: Pixabay

Poliţiştii au prins 36 de persoane cu droguri la un festival din Buşteni / Ce tipuri de drog au ridicat polițiștii

Poliţiştii prahoveni au prins 36 de persoane cu droguri la un festival din Buşteni care a avut loc în perioada 12-15 august, informează, marţi, IPJ Prahova.

„În perioada 12-15 august a.c., în staţiunile Buşteni şi Comarnic au fost organizate şi defăşurate două festivaluri de muzică electronică, ambele cu participarea a aproximativ 2.000 de persoane (…). În cele trei seri de desfăşurare a evenimentelor, poliţiştii brigăzii au depistat, în incinta de desfăşurare a festivalului din Buşteni, 36 de persoane, cu vârste cuprinse între 16 şi 37 de ani (dintre care 25 de bărbaţi şi 11 femei), care ar fi deţinut diferite cantităţi de droguri”, precizează informarea transmisă de IPJ Prahova.

Drogurile au fost ridicate de poliţişti. Asupra unei persoane a fost găsit şi un pistol neletal.

„În urma activităţilor, au fost ridicate, în total, aproximativ 25 de grame cannabis, 8 joint-uri, 4 grame de cocaină, 5 grame de amfetamină, 2 capsule de MDMA, 5 grame de MDMA cristal, 8 grame de ketamină, 10 ml. GHB, 4 grindere, dar şi un pistol neletal supus autorizării”, mai anunţă reprezentanţii IPJ Prahova.

Conform sursei citate, au fost întocmite acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc şi mare risc pentru consum propriu şi deţinerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării. (Sursa: Agerpres)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Era și George „oacheșul” Simion printre ei? Îl păstea un monkeypox pe coca!

  2. ce captura slaba

  3. Ati mai prins inca niste „maaari” infractori. Iar se lauda bode pe pagina de feisbuci.

  4. Ma bucur ca au scos din piata cele 4 grindere letale care ar fi putut periclita viata linistita a oamenilor de rand…

    MAI baga copii in puscarie pentru niste grindere pentru ca toti pedofilii au fost prinsi si acum nu mai au ce sa prinda. Prind grindere.

    Daca ar vrea sa prinda pesti mari (nu copii) ar trebui sa se uite in propria ograda, ca politaii au cele mai bune droguri. Ei sunt cei mai mari drogalai si cei mai mari dealeri de pe piata romaneasca. Si nu exagerez cu nimic.