G4Media.ro

Poliția din Bruxelles intenționează să folosească drone pentru a monitoriza dacă sunt…

Poliția din Bruxelles intenționează să folosească drone pentru a monitoriza dacă sunt respectate restricțiile și distanța socială în spațiile verzi

Poliția din Bruxelles a confirmat, într-un mesaj postat pe Twitter, că intenționează să folosească drone pentru a monitoriza spațiile verzi, în contextul în care se așteaptă ca numeroși bruxellezi să ia cu asalt spațiile verzi. Miercuri a fost zi frumoasă, un motiv ca belgienii să se adune în parcuri, iar duminică soarele se va întoarce din nou, scrie Le Soir.

Autoritățile belgiene amintesc că Belgia a luat măsuri stricte de izolare, activitățile publice sunt permise doar cu membri familei sau cu un prieten, respectându-se distanța socială de 1.50 m.

De la intrarea în vigoare a restricțiilor, poliția dinn Bruxelles a întocmit 104 procese verbale împotriva unor persoane care nu au respectat interdicția de a organiza adunări publice și împotriva unor companii care și-au continuat activitatea.

Amenzile împotriva celor care nu respectă interdicțiile se ridică în Belgia la 350 de euro pentru adulți și 175 de euro pentru minori.

„Este nevoie de mai multă atenție atunci când vine vorba de spații verzi și parcuri. Oamenilor nu le este întotdeauna clar ce pot și nu pot face ”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției belgiene.

Poliția din Bruxelles verifică, de asemenea, că oamenii ies din case inutil și care trebuie să aibă un motiv întemeiat pentru ase deplasa.

Sursa Foto: Le Soir

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Ar trebui sa doteze dronele si cu mitraliere(macar cu gloante oarbe), sa-i puna pe fuga pe cei care nu respecta regulile…

  2. ” care trebuie să aibă un motiv întemeiat pentru ase deplasa.”

    sa vezi cand o sa trebuiasca militienii de la noi sa decida daca ai sau nu motiv intemeiat sa umbli.

    • Sa se carantineze toti in aresturi si penitenciare,sa-i elibereze pe arestati si condamnati si sa priveasca din acele locuri cum se bucura de libertatea de miscare.Ei,cum ar fi,Ionas?